Muğla'nın Ortaca İlçesi Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde hizmet vermeye başlayan Fafak Cafe 30 Eylül 2021 Perşembe günü canlı müzik eşliğinde yapıldı. Cafe'nin açılışını saat 15:00'da, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin ve işletme sahibi Muvaffak Bilgiç'in yaptığı Fafak Cafe, Orta halkı ve tüm vatandaşlarımızın hizmetinde. 

Temiz, nezih ve aile ortamı sunması amaçlanarak şekillendirilen Fafak Cafe misafirlerine kafeterya hizmetinin yanı sıra; Sayısal Loto, İddia ve TJK At Yarışı gibi şans oyunları oynama fırsatı sağlarken Tekel ürünleri konusunda da hizmet veriyor.

Aslen Adıyamanlı olan cafe sahibi Muvaffak Bilgiç, Muğla'da çeşitli turizm bölgeleri ve Ortaca ilçesi ile Sarıgerme gibi yerlerde yaklaşık 20 yıl büyük ve önemli turizm yatırımlarında bulundu. Bilgiç, yoğun iş hayatını, Ortaca ve Sarıgerme'deki turizm yatırımlarını Alman TUI firmasına devrederek noktaladıktan sonra, uzun yıllar çok güzel hatıralar biriktirdiğini ifade ettiği Ortaca İlçesine yerleşme kararı aldı. Ortaca'ya yerleşme kararının ardından eşi, dostu, misafirleri ve ailesiyle birlikte vakit geçirebileceği bir yer ihtiyacı duyan Bilgiç, Fafak Cafe'yi açarak turizm alanındaki tecrübe ve bilgi birikimini Ortaca halkının da hizmetine sundu. 

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Kendisinin, ailesi ve arkadaşlarının konforunu düşünerek hareket ettiğini belirten Bilgiç, "20 yıl boyunca çok güzel hatıralar biriktirmeme sebep olan Ortaca'nın güzel insanlarına, halkımızın da ihtiyaçlarını karşılaması, onlara hizmet vermesi adına ihtiyaçlarımı karşılayacak yer arayışımı Fafak Cafe'yi açarak giderme yoluna gittim. Umuyorum tüm halkımız işletmemizden memnun kalır, böylelikle ben de Ortaca'ya olan gönül borcumu bir nebze ödemiş olurum" dedi.