İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU

Muğla'nın Ortaca İlçesi 16 Mayıs akşamı bir genç hayatını kaybetti. Dalyan Eskiköy Mahallesi'nde Murat Can Kıroğlan'ın (19) da aralarında olduğu altı gencin alkol aldığı ve ardından iki arkadaş arasında tartışma başladığı belirtildi. İki gencin tartışması büyürken Murat Can Kıroğlan’ın araya girerek tartışan gençleri ayırmaya çalıştığı ancak 19 yaşındaki gencin fenalaşarak bayıldığı belirtildi. Olay anındaki ilk müdahaleyi yapmaya çalışan arkadaşları başarılı olamayınca Kıroğlan'ı hastaneye yetiştirmek için panikle olay yerinde bulunan araçlarının camını kırarak Murat Can'ı Ortaca Devlet Hastanesi'ne götürdü.

DİYABET HASTASIYMIŞ

Doktorlar, Kıroğlan'ın ilk kontrollerinde yüksek miktarda alkol tespit edildiğini ve gencin diyabet hastası olması nedeniyle şeker oranının da çok yüksek olduğunu ifade etti. Ancak Murat Can Kıroğlan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz gence ölümünün ardından koronavirüs testi yapıldı ve kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesinin ardından cenazesi Gölbaşı Kabristanlığı'nda defnedildi. Edinilen bilgilere göre Kıroğlan ve bir arkadaşının ise toplandıklarında uyuşturucu madde aldığı öğrenildi.

Ortaca Adliyesi'nde görülen mahkemenin ardından Ö.A.E., E.Y., Y.E.S., ve N.Ç. tutuklandı ve Fethiye Eşen Cezaevine sevk edildi.

CHP ORTACA İLÇE BAŞKANLIĞI VE ORTACA BELEDİYESİ'NDEN TAZİYE MESAJI 

Ortaca Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından da Murat Can Kıroğlan'ın ölüm haberi paylaşıldı. Söz konusu paylaşımda "Gölbaşı Mahallesinden Eray Kıroğlan oğlu Muratcan Kıroğlan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00 da sanayi karşısındaki Gölbaşı Kabristanlığında kılınacak cenaze namazı sonrası aynı yerde defin edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Koronavirüs nedeni ile cenazelere toplu katılım olmaması, sadece ailelerin katılım göstermesi önemle rica olunur." ifadeleri yer aldı.

Bunun yanında CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ve CHP Ortaca İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından da Kıroğlan için başsağlığı mesajı yayınladı. Tezcan mesajında "Gölbaşı mahallemizden vefat eden Murat Can Kıroğlan kardeşimizin ve Karaburun mahallemizden vefat eden Nazife Yıldız ablamızın evlerine Baş sağlığı ziyaretlerinde bulunduk. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun." paylaşımında bulundu.