CHP Ortaca İlçe Kongresi yapıldı. Evren Tezcan'ın yeniden başkan seçildiği kongrede Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP’den istifa edip başka partilerden aday olan belediye başkanlarını eleştirdi.

Adem Zeybekoğlu konuşmasında yerel seçimlerden önce isim vermeden CHP’den istifa edip DP’den Ortaca Belediye Başkan Adayı Olan Hasan Karaçelik’in, İYİ Parti’den istifa ederek Büyükşehir’e bağımsız aday olan Behçet Saatcı ile poz vermesini eleştirdi. Zeybekoğlu, “Bu partide 10 yıl Belediye Başkanlığı yapıp da ertesi gün başka partiye gidip 'faşist' bir adamın kolunu kaldırarak buna oy verin diyemez. Bir ilçede 15 yıl belediye başkanlığı yapan bir adam gidip başka bir partiden aday olup büyükşehir belediye başkanımız, il başkanımız aleyhine konuşamaz” sözleriyle Saatcı'ya yüklendi.

"İl Başkanı ve Yönetim Kurulunun görevi partiye zirveye taşımaktır, bunu elimden geldiği kadar yapacağım." diyen Zeybekoğlu, "Ben seçim meydanlarında barış ve kardeşliğin olacağını düşünüyorum. Seçim meydanlarında yoksun, ondan sonra Muğla’yı kurtaracağım diyorsun. Muğla gayet iyidir arkadaşlar. Şimdi 7 tane Belediye Başkanımız var. İlk yapılan seçimde Muğla zirveye ulaşacak, kaybettiğimiz belediye başkanlarını alacağımıza inancım tam” ifadesinde bulundu.

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR