ÇETİN DOĞAN, MUĞLA İLÇESİNDEKİ EVİNE GELDİ ÇETİN DOĞAN, MUĞLA İLÇESİNDEKİ EVİNE GELDİ

CHP Ortaca İlçe Teşkilatı sahte üye tartışmaları ile çalkalanıyor. Muğla’da Ortaca ve diğer ilçelerde üyeler ile ön seçimin gündemde olduğu şu günlerde ilçe teşkilatında üyeler büyük önem arz etmeye başladı. Ortaca’da geçmiş dönem ilçe başkanı Evren Tezcan’ın da aday adayı olması bu iddiaların nedeni gibi gözüküyor. Necdet Doylan’ın aday adaylığı başvurusu sırasında gündeme getirdiği Ortaca İlçe Teşkilatı geçen dönem ve bu dönem partiye sahte üye kaydetti iddiasına CHP Ortaca İlçe Başkanı Özcan Özsoy Orhan Karaçelik’in aday adaylığını açıkladığı toplantı sırasında yaptığı konuşmada cevap verdi.
 

“KARALAMALAR İLE BİR YERE VARAMAYIZ”
 

Orhan Karaçelik’in Ortaca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu sırasında konuşan CHP Ortaca İlçe Başkanı Özcan Özsoy  CHP Ortaca Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Doylan’ın iddialarına cevap olarak “Bazı gazetelerde 500 tane sahte üye olduğu gündemdeydi. Örgütü suçlayan iftiralar var. Partimizde rakamı yanlış hatırlamıyorsam 180 tane numarası olmayan kişi var. Bunun sebebi; mesaj almak istemeyen kişi numarasını saklıyor. Burada bulunan arkadaşımız bana üç tane dilekçe verdi. Bu dilekçelerde üç kişinin ismini verdi. Bu üç isimden birisi kendi oğlu. Numarasını değiştirmiş ve bize bildirmemiş. Bu yüzden mesaj alamıyor. Diğer ikisi de aynı isim ve soy isme sahip kişiler. Ve bu kişiler var. Bu arkadaşımız bu listeyi bizden almadı. Nerden aldı bilmiyorum. Burada karalamalar ile bir yere varamayız” dedi.

“BENİMLE OTURUP KONUŞUN BEN SİZE BÜTÜN DOKÜMANLARI VEREYİM”

Orhan Karaçelik’in Ortaca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu sırasında CHP Ortaca Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Doylan’ın iddialarına cevap veren CHP Ortaca İlçe Başkanı Özcan Özsoy konuşmasını tamamladıktan sonra orada bulunan CHP Ortaca Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Doylan ayağa kalkarak “ Benim partimin bir yerlerini açma gibi bir derdim yok. Ben 30 yıldan fazla partimin üyesiyim.  Hiçbir yere gitmedim ve hiçbir zaman da karşı durmadım. O sırada burada partililerimiz vardı ve ben partililerimize durumu açıkladım. Ben bu listeyi partiden aldım. Diğer aday adayı arkadaşlarda bu listeleri partiden aldılar. Ben her aday adayı arkadaşımızın açıklamasına geliyorum. Bu konuyu burada açmanın yeri değildi. Bunu savunmanın gereği yok. Benimle oturup konuşun ben size bütün dokümanları vereyim. Nerde ne var bakın. Okçular’da oturan insanın telefonu ile Dalyan’da oturan insanın telefonu aynı olmaz. Ben bu açıklamayı bir yerleri açmak için söylemedim. O sırada burada basın varmış yazmış, çizmiş. Ben onu bilemem. Burada belge var” şeklinde konuştu.