Son Dakika! Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan yolu üzerinde meydana gelen feci kaza yürek burktu. Ortaca Sanayi Kavşağı'nda, bugün saat 13:00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasına 3 araç karıştı. Edinilen bilgilere göre, Filiz Demir isimli vatandaşın kullandığı 48 ANR 120 plakalı araç, Demir'in kavşaktan geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Refüje çarpmasının etkisiyle karşı şeride geçen araç, önce 48 AOC 445 plakalı Savaş Giren kontrolündeki pikaba, sonra hızını alamayarak Ahmet Bulduk isimli vatandaşın kullandığı 34 CLJ 212 plakalı araca çarptı.

Refüje ve iki araca çarpan araç güçlükle dururken sürücüsü olan Filiz Demir isimli vatandaş kazanın şiddetiyle yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, kaza bölgesine itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. 

Aracından fırlayarak yola savrulan Filiz Demir'in dışında, Ahmet Bulduk ve onun idaresindeki araçta bulunan eşi Satı Bulduk, Savaş Giren ve onun idaresindeki pikapta bulunan eşi Asude Giren ve annesi Meryem Giren yaralandı. Ayrıca araçta bulunan çocuklar ise feci kazadan yara almadan kurtuldu. 

BAŞINDAN VURULMUŞ OLARAK BULUNDU! İDDİA VAHİM… BAŞINDAN VURULMUŞ OLARAK BULUNDU! İDDİA VAHİM…

Ortaca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu, pikapta sıkışan Meryem Giren araçtan çıkartıldı. Bu sırada sağlık ekipleri yola savrulan ve ilk belirlemelere göre durumunun ciddi olduğu tespit edilen Filiz Demir ile kazada ağır yaralandığı belirlenen Ahmet Bulduk ve sıkıştığı araçtan çıkartılan Meryem Giren'i ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. 

Edinilen ilk bilgilere göre, hastaneye kaldırılan Filiz Demir'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hastanede hayatını kaybettiği belirtilirken, ağır yaralı olan Ahmet Bulduk ve Meryem Giren'in durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada yaralanan diğer üç vatandaşın ise durumlarının iyi olduğu ve kazayı sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.