Muğla'nın Ula ilçesinde Fethiye - Muğla kara yolu üzerinde ilk açılan işletmeci olma özelliği ile tam 40 yıllık bir çınar olan Osman Aydın'ın Yeri hizmet vermeye devam ediyor. 40 yıllık kuru fasulyeci Osman Aydın, işletmesindeki her taşta çalışanlarının emeği olduğunu belirtiyor. 

Yılların ustası Aydın, çalışanlarını da adeta kendi çocuğu gibi gördüğünü ve çok güvendiğini belirtiyor. Askere gönderip evlendirdiği çalışanları olduğunu belirten Aydın, çalışanlarını adeta koca çınar gibi sarıp sarmalayarak büyük bir aile oluşturmuş 40 yıllık süre zarfında.

Kil küplerde pişen yemekler çok ender rastalanacak bir lezzet oluştururken, Osman Aydın'ın Yeri'nde ekmekler de özel tarife sahip doğal özelliğe sahip. Osman Aydın'ın ustalarından öğrendiği  ekmeğin hazır hale gelmesi tam 8 saat sürüyor. 

Doğal beslenen köy tavuğu da çorba haline gelene kadar sönmüş fırında yaklaşık 8 saat pişiyor. Tüm yemeklerin kil küplerde piştiği işletmede, doğal yollarla üretilen ve beslenen bıldırcın seçeneği de bulunuyor. 

Adres: Muğla-Fethiye Kara yolu 35. km Kızılyaka Mahallesi   Ula/Muğla
Telefon: 0252 248 58 68