Muğla'nın Fethiye ilçesinin incisi Göcek'te, gemi imalatçısı ve aynı zamanda 'Öykü Masal' adlı teknenin işletmecisi olan Özkan Erol ile karşınızdayız. Göcek'te güzel bir tekne turu yapmak, istediğiniz koya, istediğiniz etkinlik veya gezi planı çerçevesinde unutulmaz bir tatil yapmak istiyorsanız Öykü Masal sizin için tam donanımlı ideal bir tekne.

İçerisinde, duşakabin, tuvalet, gece konaklamaları için çift kişilik yatak bulunan bir kabin, iki adet mutfak, mangal ve ihtiyacınız olan diğer her şey Öykü Masal'da mevcut. İster haftalık tur, ister gece turu, isterseniz günlük turlar ile Öykü Masal'da rüya gibi bir zaman geçirebilirsiniz. Tamamen misafirlerinin isteklerine göre hareket eden Öykü Masal'da yapacağınız turun koşullarını siz belirliyorsunuz.

25 kişi kapasiteli teknede 15 kişi çok rahat zaman geçirebiliyor. Öykü Masal'da, yiyecek ve içeceklerinizi isterseniz siz getiriyorsunuz, isterseniz istediğiniz yemeği ve içeceği turdan önce söyleyip bu konuyu işinin uzmanlarına bırakıyorsunuz.

Öykü Masal'ın adresi Göcek Limanı. Ancak, imalatçı ve işletmeci Özkan Erol'a: 0533 968 48 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.