Denizli'nin Çameli İlçesi, sahip olduğu işletmelere yapılan yatırımlar ve yeni girişimler sayesinde 4 mevsim turizm yapılabilir hale geldi. İlçenin sahip olduğu değerli işletmelerden biri olan Paşaderesi Restoran, adını aldığı derenin ve bölgede bol bulunan şelaleler ile yeşilin, doğanın içinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir işletme. 

Çameli ilçe merkezinde bulunan, ulaşımı odukça kolay bir işletme. Yaklaşık 10 yılı aşkın süredir varolan işletme, son yıllarda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın önderliğinde Çameli Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve restorasyondan geçirilmiş. 



Paşaderesi Restoran'ın işletme hakkını alarak yaklaşık 6 yıldır işletmeye yatırım yapmaya devam eden Tanju Gököz, restoranın doğallığını bozmadan çevre düzenlemelerine ve hizmet kalitesini yükseltecek yatırımlarını sürdürüyor. Şu an yapım aşamasında olan Organik Pazar alanıyla birlikte önümüzdeki dönemde Paşaderesi Restoran'ı ziyaret eden misafirler Çameliye özgü, Çamelili üreticiler tarafından yetiştirilen ürünleri buradan temin edebilecekler. 



Paşaderesi Restoran'da, bölgenin meşhur alabalıklarının lezzetine bakabileceğiniz gibi, kırmızı et, kahvaltı, pide gibi zengin bir lezzet yelpazesi mevcut. Yaz sezonunda mangal imkanı da sunan işletmenin doğa tutkunları için çadır kurabilecekleri kamp alanı da bulunuyor. Alkol satışının olmadığı işletme teraslarda bulunan masalarda ve köşklerde ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte rahat, ferah ve sakin bir gün geçirmeniz için sizleri bekliyor.



Paşaderesi Restoran'a ulaşmak oldukça kolay, şehir merkezinden 200 metre uzakta bir vadinin içinde bulunan işletmeye; 0 258 571 5353 veya 0 532 172 9616 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ilçedeki diğer işletmelerde olduğu gibi Çameli Belediyesi'nin internet sitesinden ve www.camelitour.com adresinden bilgi alabilirsiniz. 

Gazetemize Düzenlenen Siber Saldırılar Hakkında Açıklama Gazetemize Düzenlenen Siber Saldırılar Hakkında Açıklama