Gazetemize Düzenlenen Siber Saldırılar Hakkında Açıklama Gazetemize Düzenlenen Siber Saldırılar Hakkında Açıklama

Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışma Ofisindeki çalışmaları ve insan üstü çabalarıyla Çameli ve Elmalı Mahallesi'nin tanıtımında büyük rol oynayan İbrahim Putgul ile Çameli ve Elmalı Mahallesi hakkında konuştuk. Konuşmamız sırasında tabiki Elmalı Mahallesi'ndeki birbirinden değerli işletmeleri de gezip görme fırsatı yakaladık.



ALABALIK CENNETİ ELMALI MAHALLESİ

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi, son yıllarda Çameli'nin büyük gelişim göstermesi ile birlikte ilçenin önemli noktalarından biri haline geldi. Çameli merkeze 20 kilometre mesafede bulunan Elmalı Mahallesi, Türkiye'nin Alabalık üretiminin yüzde 20'sinden fazlasının yapıldığı Elmalı Mahallesi, yurt dışına gerçekleştirdiği alabalık ihracatıyla da hem bölgeye hem de ülkemize ekonomik anlamda bir katkı sağlıyor.

Çameli'de yetişen ürünlerin coğrafi işaretlerini aldıklarını belirten İbrahim Putgul, vatandaşlarımızı uyararak, coğrafi işareti olmayan ürünleri satan sokak veya pazarlardaki satıcılara itibar etmemelerini istedi.



ŞELALE RESTORAN

Çameli'nin Elmalı Mahallesi'nde hizmet veren Şelale Restoran, muhteşem bir doğanın içerisinde yer alan, ufak bir şelalesi bulunan, doğal kaynak suyuyla yetiştirdiği balıkları misafirlerine en iyi şekilde hazırlayarak sunan bir işletme. Bölgedeki tüm işletlemeler aslında birbirinden ayrılmıyor. Hepsinin ortak yönü misafirlerine en iyi hizmeti vermek ve Elmalı'dan memnun kalmalarını sağlamak. Kendi ürünlerini kendisi yetiştiren ve doğal kaynak suyu kullanan işletmelerde, yediğiniz ürünlerin lezzetine doyum olmuyor. 




ÇAMELİ ELMALI BAĞ EVLERİ

Çameli'nin Elmalı Mahallesi'nde, misafirlere sadece yemek değil aynı zamanda yayla turizmine uygun, doğal güzelliklerin tam ortasında konaklama da yapma imkanı sunuluyor. Çameli - Elmalı Bağ Evleri işletmecisi Ahmet Eriş, "Bu güzel köyümüzü turizm alanında da geliştirmek için, kendi çabamızla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda köylümüzü de teşvik ederek onlara yardımcı oluyor, yol gösteriyoruz. İbrahim bey sağolsun, tanıtım anlamında elinden geleni yapıyor" dedi. 



Çameli - Elmalı Bağ Evleri, yürüyüş ve bisiklet rotasının hemen yanında bulunuyor. Bu anlamda konaklama için gelen misafirler evden çıktıkları gibi yürüyüş yapabilir ya da diledikleri uzunlukta bir bisiklet turuna çıkabilir. Ayrıca bölgede konaklamak isteyen misafirlere balık yakalamak isterlerse gerekli ekipman desteği de sunuluyor.



Elmalı Bağ Evleri, doğaya uygun olarak dizayn edilmiş, doğal taş ve ağaç kullanılarak yapılmış yapılardan oluşuyor. 12 ay turizme açık olan Elmalı Bağ Evleri, kendi bahçesine ve mutfağına sahip. Nostaljik anlar yaşamak isteyenler için de bir ekmek evi bulunuyor. Mangal düzeni de bulunan Elmalı Bağ Evleri'nde eksiksiz bir konaklama için yanınıza sadece çantanızı almanız yeterli.



ELMALI'YA NASIL GELİRİM, KONAKLAMA İÇİN NASIL REZERVASYON YAPTIRIRIM?

Çameli Belediyesi ve işletme sahibi vatandaşlar, bölgenin kalkınması adına ortak çalışıyor. Bu sayede herhangi bir tesisten hizmet almak için o tesise ulaşmaya çalışmanız gerekmiyor, aşağıdaki iletişim kanallarından, size en uygun kokaklama ve/veya aktivite seçenekleri sunuluyor.

İnternet üzerinden;  www.camelitour.com adresinden,
Telefonla bilgi almak için; +90 555 100 2048 numaralı telefondan hizmet almanız mümkün.