Denizli'nin Çameli ilçesinin Elmalı Mahallesi Türkiye'deki alabalık üretiminin yüzde 20'sini karşılamanın yanı sıra mahallenin içinden geçen Dalaman Çayı boyunca birbirinden değerli restoranlarıyla da ön plana çıkıyor. 



Çameli Elmalı Mahallesi'nde bulunan Çınar Restoran, diğer işletmelerde olduğu gibi doğayla uyum içinde ve doğal güzellikler bir bütün ouşturacak şekilde dizayn edilmiş. Çevresindeki çam ve çınar ağaçları, orman örtüsü ve tam ortasından akan deresiyle muazzam bir haz veren Çınar Restoran, yaklaşık 5 yıldır hizmet veren yeni bir tesis. Turizmin içinden gelen ve mesleğini kendi ilçesinde, mahallesinden sürdürerek "evim" dediği yere katkıda bulunmayı amaçlayan Mehmet Par, işletmesinde kalitededen ödün vermeden makul fiyat politikası güderek misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için çabalıyor. 

ÖĞRETMEN, ESKİ ERKEK ARKADAŞINI DARBETTİ ÖĞRETMEN, ESKİ ERKEK ARKADAŞINI DARBETTİ

Çınar Restoran'da açık alanın yanı sıra kapalı alan da bulunuyor. Her mevsim açık ve hizmette olan işletmede rezervasyon ve özel günlerde toplu organizasyon yapma imkanı da bulunuyor. Çınar Restoran, misafirlerini Çameli'ye davet ederek en azından bir kahve içmenizi tavsiye ediyor.