Muğla'nın Dalaman ilçesinde hizmet vermeye başlayan HK Müzik, 33 yıllık birikimi ve tecrübesiyle Muğla ve çevresinde yeni yaklaşımlar ve çözümler sunuyor.

HK Müzik, geniş ürün yelpazesiyle misafirlerini bekliyor. HK Müzik, müzik aletleri, seslendirme, acil anons, görüntü, ışık sistemleri, müzik aletleri ve teknik servis faaliyetlerinde önde gelen firmalarından biri olarak misafirlerine hizmet vermeyi sürdürüyor. HK Müzik, yeni şubesini Muğla'nın Dalaman ilçesinde açtı. 33 yıllık tecrübe ve birikimiyle HK Müzik, melodiler, canlı performanslar, ses,ışık ve görüntü ekipmanları konularında, misafirlerine birçok farklı seçeneği sunabiliyor. HK Müzik, 'İhtiyaç ve istekleri kapsamlı bir yaklaşımla değerlendirip en doğru çözümleri üretmek' parolasıyla ile Dalaman' da yeni misafirlerini bekliyor.

MÜŞTERİLERİMİZE YENİ YAKLAŞIMLAR VE ÇÖZÜMLER SUNACAĞIZ

HK Müzik Genel Müdürü Hakan Neidik, "Deneyimimizle birlikte, Muğla ve çevresindeki misafirlerimize yeni yaklaşımlar ve çözümler sunacağımıza, projelere rehberlik edeceğimize inanıyoruz" dedi. Firma, otel, tiyatro, alışveriş merkezleri, konferans, eğitim kurumları, sahne kurulumları, gibi pek çok farklı alanda ses ve ışık sistemleri çözümlerini bir arada sunabiliyor. HK Müzik, aynı zamanda bünyesindeki teknik servis departmanı ile her markanın montaj, kurulum, tamir, bakım ve servis noktasında da önemli bir donanıma sahip konumda.

Hakan Neidik, "Binlerce yıllık geçmişi olan, müzik ve müzik aletleri günümüzde en ileri teknoloji ile birleşerek kapsamını ve içeriğini genişletmekte. Bir alışveriş esnasında farkında olmadan bazen ortamda çalan müziği mırıldanırız, aracımıza bindiğimizde elimiz kısa süre içinde müziğe gider. Özel günlerde ve çoğu zaman yemek yerken bile etrafımızda notalar uçuşur. Müziğin rengini, müzisyenlerin duygulu sözlerini, güzel anların özel şarkılarını daha iyi ses ve ekipmanlar ile birleştirmek için HK Müzik mutlaka görülmesi gereken bir yer" ifadesini kullandı.

ÖĞRETMEN, ESKİ ERKEK ARKADAŞINI DARBETTİ ÖĞRETMEN, ESKİ ERKEK ARKADAŞINI DARBETTİ