'Yeni Nesil Tatilhane' sloganıyla hizmet veren Jumanji Concept'in işletmecisi, oyuncu kökenli Ufuk Meriç, gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Muğla'nın tam ortasında kalan eşsiz doğa güzelliklerine sahip olan Dalyan'ın böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu düşünmeleri üzerine Jumanji Concept'i açma kararı alan Ufuk Meriç, "Dalyan'da insanlar böyle bir mekana ihtiyaç duyuyorlardı. Jumanji, insanların rahat hissedip eğlenebileceği bir yer. Herkese hitap eden bir yer. Yeni bir çağ açmaya geldik. İnsanları hem eğlendirmek hem de insanlarla eğlenmek istiyoruz" dedi.

"VATANDAŞLAR JUMANJİYİ SEVDİ"


Meriç, pandemi koşulları sezonunda açılmış olmalarının yoğunluğuna etki ettiğini dile getirdi. Meriç, "Pandemi koşulları olmasaydı 2-3 katı yoğunluk bekliyorduk. Bu sezonu kendimizi tanıtmak olarak değerlendiriyoruz. Pandemiye rağmen, insanlardan aldığımız geri dönüşler çok iyi, vatandaşlar Jumanji'yi sevdi" ifadelerine yer verdi.

MUĞLA'DA YEREL SEÇİMLERDE HANGİ PARTİ, HANGİ BELEDİYEYİ ALACAK! MUĞLA'DA YEREL SEÇİMLERDE HANGİ PARTİ, HANGİ BELEDİYEYİ ALACAK!


Bu yıl Dalyan'da bir çok ünlü ismi konuk eden Jumanji Concept işletmesinde, son olarak son zamanların en çok dinlenen müzik grubu Sakiler sahne aldı. Sakiler konseri, yoğun ilgi gördü.

Herkese hitap etme ilkelerini müzik seçimleri alanında da gösteren Jumanji Concept, gelecek günlerde de yine birçok ünlü ismi ağırlayacak. Konuyla ilgili sorularımıza Ufuk Meriç, "Herkese hitap edecek şekilde Rap, Rock, Pop, Arabesk tüm müzik türlerine yer vereceğiz. Cem Adrian'la başlayan ilk konserimizden bu yana güzel tepkiler alıyoruz. Her güne dolu dolu konserlerle devam edeceğiz. Balkan müzikleri yapan Rampapa BAND gibi yerli müzik gruplarımızı da büyük bir keyifle ağırlayacağız" yanıtını verdi.

SEZON FİNALİ SÜRPRİZİ...


Meriç, Hakan Altuğ, Rubato, Cengiz Kurtoğlu gibi isimlerin ağırlanacağı sahnede sezon kapanış finalinde Tan'ın olabileceği bilgisini de paylaştı.