Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Güzelyurt Mahallesinde ikamet eden Ozan Öztürk, eski kız arkadaşı F.E. tarafından ailesinin yanında bıçaklı saldırıya uğradığını öne sürdü.

Edinilen bilgiye göre, Dalaman ve Ortaca’da faaliyet gösteren özel bir kolejde Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yapan F.E. 20 Eylül 2021 Pazartesi günü akşam saatlerinde Ozan Öztürk’ün babasının evine gitti ve ailesinin gözü önünde kendisine bıçak ve bardakla saldırdı.

Eski kız arkadaşının yumruk darbelerine de maruz kaldığını dile getiren Öztürk, tüm bu yaşananların mahallenin gözü önünde gerçekleştiğini ifade etti.

Vaka Sayıları Artınca Valilikten Karantina Kararı! Vaka Sayıları Artınca Valilikten Karantina Kararı!

Eğitimci bir aileden geldiğini söyleyen Öztürk, kadınlara olan saygısından dolayı hiçbir karşılık vermediğini belirtti ve ailesinin böyle bir olaya dâhil olmasından son derece rahatsızlık duyduğunu kaydetti.

“ÇOCUKLARIMIZI KİMLERE EMANET EDİYORUZ?”

Öztürk, “Gündüzleri çocuklarımızı emanet ettiğimiz kişiler akşamları insanların evini basıyor ve eşkıyalık yapıyor. Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz? Takdiri kamuoyuna bırakıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, CİMER ve Milli Eğitim Müdürlüğü gibi yetkili yerlere şikâyette bulunduğunu söyleyen Öztürk, “Özel hayata biz karışamayız” cevabını aldığını aktardı. Öztürk, gerekilenin yapılması için mücadelesini sürdüreceğini de ifade etti.