Lemon Camping Restaurant, Dalyan-İztuzu yolunda misafirlerine hem kaliteli ve birbirinden leziz yemekler hem de muhteşem bir ortam sunuyor.

Lemon Camping’in güler yüzlü işletmecisi Bilgin Kuru, “Bizim için para ön planda değil. Önemli olan müşteriye kaliteli hizmet vermek” diyor. Lemon Camping Restaurant’ı farklı kılan özellikler sadece yemeklerinin lezzeti ve sunduğu eşsiz kamp hizmeti değil, aynı zamanda misafirleri için oluşturdukları aile ortamı ve kurdukları bağlar. Bilgin Kuru, bazı misafirlerinin tatilleri bittikten sonra da kendileriyle iletişimde kaldıklarını belirtiyor.

LEMON CAMPING RESTAURANT 5 DÖNÜM ARAZİDE HİZMET VERİYOR

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesi, doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile Türkiye’nin sayılı turizm merkezlerinden biri konumunda. Caretta Carettalara ev sahipliği yapan, Kaunos Kral Mezarları ve Sulungur Gölü ile süslenen dünyaca ünlü İztuzu Plajı ise şüphesiz Dalyan’ın incisi.

Lemon Camping Restaurant ise, Dalyan- İztuzu yolu üzerinde misafirlerini bekliyor. Dalyan’ın önde gelen iş insanlarından Bilgin Kuru’nun, yaklaşık 1,5 yıl önce hizmete açtığı Lemon Camping Restaurant, kısa zamanda kalite ve üstün hizmet anlayışıyla bölgede tanınır hale geldi. Lemon Camping Restaurant, yaklaşık 5 dönümlük arazide camping ve restaurant hizmeti veriyor.


ZENGİN MENÜ İLE CANLI MÜZİK VE FASIL

Lemon Camping’in başarılı işletmecisi Bilgin Kuru, misafirlerine çok çeşitli hizmetler verdiklerini belirterek, yemek konusunda; “Geniş bir konsepte sahibiz. Restaurant bölümünde taze kırmızı et, beyaz et, deniz ürünleri ve mezeler bulunuyor. Zaman zaman kuzu çevirme ve tandır da yapıyoruz. Misafirlerimizi istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Sabah olunca tabiki misafirlerimizi unutmuyoruz. Her sabah köy kahvaltısı çeşitleri, gözleme ve katmer ile misafirlerimize güzel bir kahvaltı keyfi yaşatıyoruz.” diyor.

Lemon Camping Restaurant’ta canlı müzik hizmeti de verdiklerini belirten Bilgin Kuru, “Cumartesi akşamları da fasıl gecesi düzenliyoruz. Özel günlerde de etkinliklerimiz devam ediyor.” ifadesini kullandı. 

LEMON CAMPİNG ÖZEL ORGANİZASYONLARA DA UYGUN

Lemon Camping Restaurant’ın her türlü organizasyon için uygun olduğu mesajını veren Bilgin Kuru, doğum günü, sünnet ve toplu organizasyonlarda da işletme olarak hizmet verdiklerini, bu gibi organizasyonlarda önemli olan tek şeyin sadece etkinliğin tarihi olduğunu belirtiyor.

Biz burada 1.5 yılda Dalyan, Ortaca ve hatta İstanbul ve İzmir’den Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimize aile havası yaşatmaya çalışıyoruz. Misafirlerimizle zaman zaman telefon ile irtibat halindeyiz. Bizi en çok mutlu eden de budur.” açıklaması yaptı.

MİSAFİRLERİMİZİN MEMNUNİYETİ PARADAN DAHA ÖNEMLİ

“Para, bizim için hiçbir zaman ön planda olmadı” diyen Bilgin Kuru, “2019 yaz sezonunda da bundan sonraki sezonlarda da aynı anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz. Kalite asla tesadüf değildir. Biz bu işletmede bir aile ortamı ve havası oluşturmaya çalışıyoruz. 1.5 yıllık süreçte bu bölgeden ve İzmir, İstanbul gibi farklı illerden gelip misafirimiz olan birçok müşterimiz oldu. Bazılarıyla hala telefon üzerinden görüşmeye devam ediyoruz. Bu bizim için çok ayrı bir mutluluk ve işimizi doğru yaptığımızın bir kanıtı.

Restaurantımıza gelen misafirlerimiz; mutfağımızı, tuvaletimizi ve restaurant çevresinin temizliğini kendi gözleriyle görebilirler. Ben ve eşim Melek Bilgin işletmemizin 7 gün 24 saat başındayız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN UZUNDEMİR'DEN MÜJDE: SARIGERME PLAJINA DUBAİ MODELİ BAŞKAN UZUNDEMİR'DEN MÜJDE: SARIGERME PLAJINA DUBAİ MODELİ