BAĞLANTILI İSİMLER İFŞA EDİLDİ

Milyarder işadamı Jeffrey Epstein, suç ortağı olduğu iddia edilen Ghislaine Maxwell ile birlikte küçük kızlara taciz ve insan kaçakçılığı suçlarından 2019'da tutuklandı. Ancak Epstein, mahkemeye çıkmadan cezaevinde hayatına son verdi. Maxwell ile ilgili devam eden davada mahkeme, Epstein ile bağlantılı isimlerin kamuoyuna açıklanmasına karar verdi. Açıklanan 900 sayfalık belgede çok sayıda siyasetçi, iş dünyasından isimler ve Kraliyet Ailesi'nden yüksek profilli kişiler olduğu ortaya çıktı.

RUSYA'DA KONSER SALONUNA SALDIRI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR RUSYA'DA KONSER SALONUNA SALDIRI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

DONALD TRUMP HİÇ GİTMEMİŞ
ABD Başkanı olduğu dönemde adı Monica Lewinsky skandalına karışan Bill Clinton'ın, Epstein'ın partiler için kullandığı adaya 73 kez, Kraliçe 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un 76 kez gittiği belirlendi. Avukat Alan Dershowitz'in adayı 137 kez ziyaret ettiği, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ise hiç gitmediği anlaşıldı. Belgelerde ayrıca Naomi Campbell, eski Norveç Başbakanı Thorbjørn Jagland, Robert Kennedy Jr., CIA Direktörü William Burns ve eski İsrail Başbakanı Ehud Barak'ın da adı geçiyor.

HAWKING'İN ADINI SAKLADILAR

Ünlü fizikçi Stephen Hawking'in de, 2006'da Epstein'ın adasına gittiği biliniyor. Epstein'in, reşit olmayan kızların bulunduğu bir partiye Hawking'in de katıldığı iddialarını reddetmesi için, sevgilisi ve suç ortağı Ghislaine Maxwell'e e-posta gönderdiği görülüyor.

SİYONİST LOBİNİN GÜÇLÜ İSİMLERİ

Ünlü siyasetçi ve işadamlarını tuzağa düşürerek şantaj yaptığı belirlenen Epstein gibi, ceza hukuku konusunda uzman bir avukat olan Alan Dershowitz de Siyonist. Partilerin yapıldığı adaya en çok giden isimlerden olan Dershowitz, UCM'de açılan soykırım davasında İsrail'in savunmasını yapmaya hazırlanan isimlerden biri olarak gösteriliyordu.