KÖYCEĞİZLİ ÖĞRENCİLER ÇİLEK HASADI YAPTI KÖYCEĞİZLİ ÖĞRENCİLER ÇİLEK HASADI YAPTI

Ortaca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yıldız ve Genç kızlar B Güreş İl Birinciliği Müsabakaları’nda büyük bir başarı elde ederek Yıldız Kızlarda; 36 kiloda Zeynep Tuana Akça altın madalya, 36 kiloda Azra Özsoylu  gümüş madalya, 39 kiloda Ecem Keskin altın madalya, 42 kiloda Hazal Karataş altın madalya, 46 kiloda Ayça Çomak altın madalya, 58 kiloda Elif Kaplan altın madalya, 62 kiloda Ecrin Türk altın madalya, Genç Kızlar B Kategorisinde 43 kiloda Ayşe Eygi altın madalya kazanarak üstün bir başarı elde etmişler, Sıkletinde 1.olan 8 sporcumuz Mart ayında yapılacak olan Okullar arası Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmışlardı. Büyük bir başarı elde ederek 7 sıklette 7 şampiyonluk kazanan Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Antrenörü ve sporcuları Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan' ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız “Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Sporcularımızı kutluyor, ailelerine ve bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Özellikle bize bu yolda her zaman destek olan ve bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Kamil Ceylan’a sporcularım ve kendi adıma çok teşekkür ederim" dedi.

Sporcuların her zaman ki gibi yine kendileriniz gururlandırmaya devam ettiğini ifade eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan “Her zaman yanlarında olduğumuz gibi bugün de desteğiz yarın da olmaya devam edeceğiz. Güreşçi kızlarımızı turnuvalara hazırlayan antrenörümüz Elis Yıldız'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Özverisi ve emeği bizler için her zaman takdir kazanmıştır. Antrenörümüz ve güreşçilerimizin başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.