Dün RAMS Park'ta gerçekleşen mücadele de kazanan Bayern Münih oldu. Mücadele'nin ilk yarısında 8. dakikada Kingsley Coman'ın attığı gol ile 1-0 geriye düşmesine rağmen gerçekleştirdiği ataklar ile sahada baskı kurmayı başardı, 30. dakikada Mauro Icardi'nin penaltıda kaydettiği gol sonrası sarı-kırmızılı takım ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı.

829x469-galatasaray-1-3-bayern-munih-mac-sonucu-ozet-1698172935347Mücadelenin ikinci yarısında ise orta sahada kontrolü ele alan Bayren Münih  73. dakikada Harry Kane ve 79. dakikada Jamal Musiala ile 2 gol yakaldı. 2. yarıda yetersiz kalan Galatasaray savunmasını yakaladığı pozisyonlar ile gole dönüştüren Bayern Münih maçı 3-1 kazandı.

galatasaray-bayern-munih-canli-yayin

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk mağlubiletini yaşadı. Bayern Münih ise gruptaki skor tablosunu 3'te 3 yaparak yoluna devam etti. Galatasaray'ın 23 maçlık yenilmezlik serisi, Bayren Münih karşılaşması ile sona erdi.

MUĞLASPOR, RIDVAN DİLMEN’LE GÖRÜŞTÜ! İŞE NEDENİ… MUĞLASPOR, RIDVAN DİLMEN’LE GÖRÜŞTÜ! İŞE NEDENİ…

Karşılaşmanın ilk yarısında top ve sahanın kontrolünü ele alan sarı-kırmızılı takım rakip kaleye 16 şut gönderdi. Galatasaray, 2003-2004 sezonundan beri sezonundan beri UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern kalesine en fazla şut çeken takım oldu. Alman ekip ise Galatasaray'ın kalesine sadece 3 şut gönderebildi.

ICARDİ'DEN PENALTI PERFOMANSI

Takımın yıldız oyuncusu rakip takım karşısında Panenka penaltısı ile topu fileye gönderdi. Icardi ceza sahasında kendisine yapılan müdehale sonucu kazanılan penaltıda topun başına geçti. Kullandığı penaltı ile golü yakalayan sarı-kırmızılı takım ilk yarıda rakibi ile skoru eşitledi.