1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Başkan Otgöz’e ziyareti kabul ettiği için teşekkür eden Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu öğretmeni Burcu Koparal, öğrencilere Kaymakamlık, muhtarlık ve belediye başkanlık makamlarını tanıtmak istediklerini belirtti. Başkan Otgöz ile bir süre sohbet eden Koparal, okul hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra öğrenciler merak ettikleri soruları Başkan Otgöz’e sordular. Öğrencilerin bütün sorularına samimiyetle cevap veren Başkan Otgöz; “Bizim en büyük hayalimiz Seydikemer’in imar planını hayata geçirmek. Bunu da yarın masaya yatıracağız. Çarşamba günü Muğla Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

Öğrencilerin 2023 yılı hedefleriniz nedir sorusuna cevap veren Başkan Otgöz; “Gelecek sizsiniz. Siz olmadan güzel bir Türkiye olmaz!  Biz çocukları o yönden çok önemsiyoruz. Ama sizlerin çok çalışması, üretmesi lazım. Hedefleriniz olsun. Doktor olacağız, avukat olacağız, mühendis olacağız, İHA’ları, SİHA’ları biz de yapacağız deyip kendinize bir hedef koyun olur mu? Biz, bu ülkeyi sizlere bırakacağız. Geleceğin güvencesi sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

“SİZLERE HİZMET VERMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Belediye Başkanlığı görevini meslek olarak değil ‘hizmet aracı’ olarak gördüğünü ifade eden Başkan Otgöz; “İnsanlara faydalı oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Yaptığımız eserler gün yüzüne çıktıkça biz onlarla mutlu oluyoruz. Ama başarısız olduktan sonra mesleğinde mutlu olma şansın yok! Yaptığınız işleri isteyerek ve severek yapıyorsanız o kadar mutlu olursunuz. Sizlere hizmet vermek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

“GÜZEL BİR HAYAT YAŞAMANIZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Belediye Başkanının görevleri hakkında bilgi veren Başkan Otgöz; “Belediye Başkanı şehrin büyümesi gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapar. Ancak 5216 sayılı Kanuna göre bir kısım görevler Büyükşehir’in bir kısım görevler bizde. Bunlar ayrıldı. Biz; temizlik işlerini yapıyoruz. Sizler, çöpünüz alınmadığı zaman bizleri bulacaksınız. Yollarınız yapılmadığı zaman bizleri bulacaksınız. Ufak tefek işlerde büyükşehri aramayacaksınız. Görevlerin hepsini, sizlerin güzel bir hayat yaşaması, güzel bir şehirde olmanız için biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Belediye herkesin! Ayrım yapılmaz. Şu parti bu parti olmaz. Başkan seçilene kadar partili olur, seçildikten sonra rozeti bırakır ve ayrım yapmadan hizmet yapar” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz sorusuna ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri’ diyerek cevap veren Başkan Otgöz; “Dünyada söz sahibi Cumhurbaşkanımız varken bizim oraları düşünmek gibi bir amacımız yok. Bizde burada güzel hizmetler yaparak görevimizi sürdürüyoruz” dedi.

Ziyaretin bitiminde öğrencilerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Otgöz burada öğrencilerin derslerini aksatmadan çalışmalarını isteyerek; “Çocuklar derslerinize çok çalışın. Öğretmeniniz üzmeyin, verdiği ödevleri günü gününe yapın” dedi.

Kaynak: Bultenler