Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor'a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün ev sahipliğinde "Birlik Beraberlik" yemeği düzenlendi.

Düzenlenen "Birlik Beraberlik" yemeğine; Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Ali Türkan, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır İyilikçi, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Köymen ve Seydikemer Belediyespor sporcuları katıldı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yakalanan galibiyet serisi için Seydikemer Belediyespor oyuncuları ve teknik ekibini kutlarken, takımın üst sıralardan kopmayacağına inancının tam olduğunun altını çizdi.

"Hiç bir kurum, hiç bir belediye tarafından bu kadar desteklenmedi"

Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Köymen; "Şuan da kulübü çıkarabildiğimiz en üst noktalara çıkarmak için mücade ediyoruz. Bu varlığın arkasında ki en büyük güç Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz. Hepinizin huzurunda ve taraflar adına çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bunu söylüyorum çünkü burada 80'e yakın kulüp var. Seksene yakın kulüp içerisinde Yakup Başkanımız bizi destekledi. Hiç bir kurum, hiç bir belediye tarafından bu kadar desteklenmedi. Biz bunun farkındayız, tekrar tekrar kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bizde çıkabildiğimiz en yüksek noktalara kulübümüzün başarısını çıkartacağız. Sayın Kaymakamımız her desteği veriyor ve vermeye de devam edeceğini söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Birlik Beraberlik" yemeği toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.

SEYDİKEMER'DE YANGIN SÖNDÜRME HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUKTAN ACI HABER SEYDİKEMER'DE YANGIN SÖNDÜRME HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUKTAN ACI HABER