MHP'NİN A TAKIMINDA KİMLER VAR? MHP'NİN A TAKIMINDA KİMLER VAR?

AK Parti'den istifa ederek kendi partisini kuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'de de oldukça popüler olan TikTok uygulamasında hesap açtı. Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, TikTok uygulamasında açtığı hesabından ilk videosunu paylaştı. Gençlere yönelik bir girişim olan bu hareketi sosyal medyada geniş yankı bulan Davutoğlu, Gelecek Partisi'ni toplumun her kesimine yaymak için çalışmalar yürütüyor. Gençlere yönelik bu girişimle, hem gençlerin hem de sosyal medyada toplumun her kesiminin dikkatini çekmeyi başaran Davutoğlu'na olumlu olumsuz birçok yorum yapıldı.

İlerleyen günlerde Ahmet Davutoğlu'ndan farklı uygulamalar ve platformlarda da girişimler gelmesi beklenirken, yine AK Parti'den istifa ederek kendi partisini kuran Ali Babacan'ın benzer girişimlerde bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.

Özellikle toplumun genç kesimiyle iletişim, etkileşim kurma noktasında bu tür hareketler Dünya'da da görülüyor. Bu gibi girişimlere örnek olarak, ABD Başkanı Donald Trump'ın, canlı yayın platformu olan www.twitch.tv isimli internet sitesinde canlı yayın yapması verilebilir. Hergün on binlerce genç tarafından izlenen, kullanılan, ziyaret edilen platformlar siyasetçiler için, genç kesimi yakalama noktasında iyi birer araç olarak ön plana çıkıyor.