AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete her hafta olduğu gibi Cuma günleri ilçe gezilerini sürdürüyor. Bu hafta Köyceğiz’e giden Kadem Mete, yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Mete, yapılacak olan Kapalı Spor Salonu, Kaymakamlık Binası ve Gençlik Merkezi yatırımlarının detaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te Belediye Başkanları ile biraraya gelmesinin ardından, kendisine iletilen talepler yerine getiriliyor. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın talepleri içerisinde yer alan Köyceğiz Kapalı Spor Salonu, Kaymakamlık Binası ve Gençlik Merkezi için çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise Cuma günleri ilçe gezilerini sürdürüyor. İlçelerde yapılan yatırımları yerinde inceleyen ve bilgiler veren Mete bu hafta Köyceğiz’e gitti. Kadem Mete beraberinde Spor İl Müdürü Ömer İlman, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Başkanı İbrahim Ölemez ile birlikte Köyceğiz’e yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Köyceğiz'e Çok İstenen İkinci Kapalı Spor Salonu

Köyceğiz’e bir kapalı spor salonu yapılması konusunda sürekli bir talep olduğunu belirten Kadem Mete “Biz bu konuyu bakanlığımıza taşıyınca henüz kapalı spor salonu olmayan yerler olduğu, burada bir tane olduğu için ikincisinin yapılmasının çok doğru mantıklı olmadığını söylüyorlardı ama hamdolsun bunu aşarak ikinci bir kapalı spor salonu yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Açık futbol sahası olarak görülen yerde kapalı spor salonumuzu yapacağız. Bu sahamızı da kaybetmeyeceğiz biraz daha ileriye taşıyarak güzel bir hale getireceğiz” dedi.

Köyceğiz'e Gençlik Merkezi Yapılacak!

Kadem Mete “Daha önce cezaevi olarak kullanılan binanın yıkımı gerçekleştirilmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın onayı ile oraya bir gençlik merkezi yapılacak. Bu da sayın Cumhurbaşkanımızın Marmaris’te ziyaretinde geçen bir konuydu. Sağolsun Cumhurbaşkanımız orada Spor Bakanımıza hemen talimatlarını verdiler. Spor Bakanımızda bunu alt kademelere belirtti. Şuan İl müdürümüz ile birlikte buradayız. İl müdürümüzde sağolsun her ilçede bir faaliyet içerisinde. Bilindiği gibi geçenlerde Muğla’da yeni tesislere 38 Milyon TL lik bir para aktarımı yapılmıştı. Bu daha sonra ek kaynaklarla 50 Milyon TL’ye kadar çıktı. Her Cuma ilçeleri geziyoruz ve her ilçede bir spor faaliyetinin olduğunu memnuniyetle görüyoruz” ifadelerini kullandı.

"Köyceğiz'de Yapılan Hizmetler AK Parti'ye Dalaman, Ortaca ve Ula İlçelerini Kazandırdı"

Kadem Mete “Burada Kaymakamlık binasını da ziyaret ettik. Kaymakamlık binası taşındı. İçerisinde sadece Müftülük ile Emniyet Birimleri var. Onlarda yakın sürede taşınacaklar. Sayın İçişleri Bakanımız bize ilçelerde yeni yerler bulun, Kaymakamlık binalarını yenileyelim demişlerdi. Biz bazı ilçelerde arazi bulmakta zorlanıyoruz. Köyceğiz’de aynı binanın yıkılıp yeniden yapılması ön görüldü. 2020 yılında da yeni Kaymakamlık binasını inşaa edeceğiz. Belediye Başkanımıza ve arkasında uyumlu çalışan teşkilatımıza teşekkür ederim. Bizim Köyceğiz Belediyemizin yaptığı hizmetler nedeniyle Dalaman’ı Ortaca’yı hatta Ula’yı kazanma gibi bir şansımız doğdu. Bu yeni yatırımlarla 2023 hedeflerine daha güçlü şekilde ilerleyeceğiz” diye konuştu.



Bugüne Kadar Yapılan Yatırımlardan Daha Fazlası 2020 Yılında Gerçekleşecek!

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise, “Kaymakamlık binamız 5 bin 400 metrekarelik bir alanı kapsayacak. 2020 yılının ikinci yarısından itibaren temeli atılarak çalışmalar başlayacaktır. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya yapılan projeyi götürüp takdim ettim. 2020 yılı programına alındı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Köyceğiz’liler bunu hak ediyordu. Diğer projemizin birisi de cezaevinin yerine gençlik merkezi yapılacak. Yine 2500 metre karelik bir alanı kapsayan Kapalı Spor Salonumuz yapılacak. Bizi Marmaris’te Cumhurbaşkanımız ile biraraya getiren İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Köyceğiz’e bu güne kadar görmediği yatırımı 2020 yılında armağan ediyoruz. Köyceğiz’liler bunu hak ediyor. Hepsine helal olsun” ifadelerini kullandı.

Muğla Genelinde Spor Yatırımları Devam Ediyor

Spor İl Müdürü Ömer İlman da belirtilenlerin dışında yapılan hizmetler hakkında da kısa bir açıklama yaptı. İlman “Köyceğiz ilçemizde spor yatırımları devam ediyor. İlçe Gençlik spor müdürlüğü çatısı daha önce akıyordu. Şuan Köyceğiz ve Ortaca binalarımızın ihalesini yaparak tepeden tırnağa yeniliyoruz. Futbol sahamızın yedek kulübelerini yeniledik, pırıl pırıl hale geldik. Gençlik merkezimizin açılmasını gençlerin yetişmesi için çok önemsiyoruz. Kredi Yurtlar Yatırımlarımız Muğla Merkez’de ve Fethiye’de devam ediyor. Bu yatırımların gerçekleşmesinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza, Vekillerimize, İl Başkanımıza ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

ERDOĞAN’DAN ‘İSRAİL’LE TİCARET’ SORUSUNA FLAŞ CEVAP ERDOĞAN’DAN ‘İSRAİL’LE TİCARET’ SORUSUNA FLAŞ CEVAP