AKP‘nin seçim stratejilerini belirlemede görevli isimlerden olduğu belirtilen Andy-Ar Araştırma şirketi Başkanı Faruk Acar, AKP'den ayrılmasının ardından İyi Parti ile çalışmaya başlamasını gazeteci Semra Topçu'ya yorumladı. 

KRT TV'de yayınlanan 'Haftanın Panaroması' programında, Faruk Acar'la konu ile alakalı konuştuğunu belirten Semra Topçu, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi AKP'ye çalışan bir Araştırma Şirketi Başkanı. Önceki gün Akşener'le çarlışmaya başlayacak diye bir haber çıktı. Gerçi AKP'yi 2 yıl önce bırakmıştı ama yeni adresi bilinmiyordu, 2 gün önce Fatih Altaylı yazdı. AKP'yi tek terk eden Faruk Acar değil duygusu var o yüzden önemli. Şöyle dedi Faruk Acar; '2 aydır çalışmaya başladık Meral Akşener'le, 2 aydır İyi Parti'yle çalışıyorum. Çünkü ben Akşener'e inandım. İnanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. İyi Parti'nin ülkenin geleceğinde etkin rol olacağını düşünüyorum. Liderine inanıyorum. Onun kazanacağını düşünüyorum. İyi Parti'yi farklı seçmenlerle buluşturabilecek bir profesyonel süreç başlattık. İnanmak başarmanın yarısıdır' dedi." 

Kaynak: T24

ERDOĞAN'DAN İSRAİL İDDİASINA İLK TEPKİ ERDOĞAN'DAN İSRAİL İDDİASINA İLK TEPKİ