MUHTAR ADAYI, TÜFEKLE İLÇE BAŞKANINI VURDU MUHTAR ADAYI, TÜFEKLE İLÇE BAŞKANINI VURDU

TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Mengü'nün ailesi ve yakınlarıyla beraberTBMM Başkanı Mustafa Şentop'a vekaleten TBMM İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti Grup Başkanvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bazı eski bakanlar, milletvekilleri ile Meclis personeli de katıldı.

Tören programının sunulmasından sonra başlayan cenaze töreninde, Mengü'nün biyografisi okundu. Saygı duruşu sonrası Mengü için dua edildi. Törenin bitmesinden sonra Mengü'nün yakınları taziyeleri kabul etti.

Mengü'nün cenazesi, Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak: T24