Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarına yanıt gecikmedi. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Bahçeli'nin açıklamalarına sert cevap verirken MHP'yi kuruluş ilkelerine dönmeye davet etti. 

DEVLET BAHÇELİ: KILIÇDAROĞLU YÜCE DİVANA GİDECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi HDP ile birlikte hareket etmek ve PKK ile dirsek teması kurmakla suçlamıştı. Bahçeli, sert ifadeler kullanarak suçlamalarda bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yönetimi için dokunulmazlığın kaldırılması ve yargı çağrısında bulundu. Devlet Bahçeli bir haftalık suskunluktan sonra gündeme “yazılı” müdahale etti. Bahçeli, partisinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarını inceleyecek bununla birlikte CHP-HDP ilişkisini ‘ortaya koyacak’ bir komisyon kurulduğunu açıkladı ve “Kılıçdaroğlu yüce divana gidecek” dedi.

Devlet Bahçeli, “CHP vatana ve millete alenen karşı tavırdadır. Hiç kuşku yok ki, CHP Genel Başkanı’nın ve sözcülerinin siyasi eylem ve sözleri suç teşkil etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir şart altında bu zillete ve ülkemize hezimet vaat eden teşebbüs ve girişimlere sessiz ve seyirci kalmayacaktır. Özellikle CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır” dedi.



ADEM ZEYBEKOĞLU: "MHP'NİN GÜNDEMİ CHP DEĞİL SATILAN MİLLİ DEĞERLER, FABRİKALAR OLMALI"

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu yaptığı basın açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı hakkında açıklamalar yapan AKP’nin taşeronu MHP’nin ne satılan milli fabrikalardan haberi vardır ne de terör örgütü liderinin kardeşinin devletin kanala çıkarılmasından” Partisinin adında Milliyetçilik yazan bir partinin lideri sağlık sorunları ile haber bültenlerine çıktığı bir anda partimiz hakkında bir açıklama ile gündeme gelmiştir.

Siyaseten bitme noktasına gelen ve senelerce ağza alınmayacak cümlelerle eleştirdiği parti ile ittifak kuran, ülkemizde Andımız ve Türkiye Cumhuriyeti ibaresi kaldırılırken sesi nedense hiç çıkmayan, ülkenin milli fabrikaları bir bir satılırken iktidar partisine yaranmak için açıklama yapmayan, en önemlisi de yerel seçimlerde PKK terör örgütü liderinin mektubunu okutan, kardeşini devletin kanalına çıkaranlara tek kelime edemeyen MHP’ye kuruluş ilkelerine dönmelerini tavsiye ediyoruz. Bu ülkede açılım adı altında yapılanlara göz yummayan, Ergenekon, Balyoz’da kahraman askerlerin yanında olan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı’dır.

Artvin’de terör örgütünün saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı’dır. Vatandaşın aklı ile dalga geçmeye çalışan açıklamalarınıza ancak sorgulamayan, ekonominin iyi gittiğini sanan kitleleri inandırabilirsiniz. Size acil şifalar diliyor, 50+1 veya 40+1 lerin sizi kurtaramayacağını ama yine de her şeyin çok güzel olacağına yakında sizin de inanacağınızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ