Kılıçdaroğlu’na hakkını helal etmediğini aktaran Nilgül Doğan, “Ben oyumu CHP’ye vermiş bir kişi olarak hakkımı helal etmiyorum. Kılıçdaroğlu sağdan soldan helallik isteyeceğine, bu uğurda sahte delillerle cezaevine konulan generallerden helallik istesin” şeklinde konuştu..

AK PARTİLİ VEKİLİN ISTAKOZ PAYLAŞIMI OLAY OLDU! AÇIKLAMA GELDİ AK PARTİLİ VEKİLİN ISTAKOZ PAYLAŞIMI OLAY OLDU! AÇIKLAMA GELDİ

Oda TV‘ye konuşan Doğan, “Haksızlık ve hukuksuzla bezenmiş bir FETÖ’cü davayla, dört duvar arasında çile dolduran generaller ne düşünüyor bilemem ama ben son derece kırgınım” ifadesini kullandı.

Doğan, “Tam torunlarıyla vakit geçirecekken, müebbet hapis kararları altına imza atan FETÖ’cü kaçaklar nedeniyle cezaevine girdiler. Bu  generaller seksen yaşını aşmış ve her biri sağlık sorunu yaşıyor. Bu sağlık sorularının da duyulmasını istemiyorlar, avukatlarını uyardılar. Bu konuyla gündem olmak istemiyorlar” dedi.

Nilgül Doğan açıklamasını şöyle bitirdi:

“Kılıçdaroğlu ondan bundan helallik isteyeceğine Silivri, Buca ve Sincan cezaevlerini dolaşıp oradaki 14 generalle, ‘bunca sene CHP’nin altı okuna sahip çıkarak canını hiçe sayarak bu ülkeye hizmet verdiniz, FETÖ’nün sahte delilleriyle sizi içeriye attılar, biz sizi koruyup kollayamadık, hakkınızı helal edin’ desin. Helallik istemeye oradan başlasın.”

Kaynak: OdaTv