Partisi tarafından alınan ihraç kararı mahkemece iptal edilen İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'a destek veren İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ'ın yönetim kurulu üyelerinin istifası sonrası il yönetimi düşmüştü. İyi Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Muğla İyi Parti teşkilatı ile bir araya geldi. Dün Fethiye'de partililerle buluşan Akalın, bugün öğleden sonra Muğla İyi Parti İl Başkanlığında ilçe başkanları ile görüştü.

"ERKEN GENEL SEÇİM VARSAYIMI ÜZERİNDEN ÇALIŞMA BAŞLATTIK"

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın yaptığı konuşmada, "İyi Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak bir senaryo kapsamında, erken genel seçim olacağını varsayarak, partimizin seçime tek başına gireceği varsayımı üzerinden çalışma başlattık. Tüm illerimizi gezerek, teşkilatlarımızla çalışma toplantısı yapıyoruz. Dün Fethiye'deydik. Bugün Menteşe'deyiz. Milletimizin sandığa olan inancını en üst seviyeye çıkarmak için bu çalışmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Partimiz tüm ülke sandıklarına tek başına hakim olabileceği bir model oluşturduk" dedi.

İyi Parti'nin siyasal anlayışını anlatan Akalın, İyi Parti Muğla İl Başkanının belirlenmesine yönelik soruya, "Bu benim konum değil" cevabını verdi.


Kaynak: Altar Zeyhan

MANDALİNCİ'DEN ELEŞTİRİLERE SERT YANIT: BAZILARI GİBİ İMARDA BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEDİM MANDALİNCİ'DEN ELEŞTİRİLERE SERT YANIT: BAZILARI GİBİ İMARDA BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEDİM