CHP Parti Meclisi, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkez'de toplandı. Kılıçdaroğlu, "CHP'li belediyelerde asgari ücret net 2 bin 500 lira olacak" açıklamasında bulundu. 

Kılıçdaroğlu ekonomi üzerinden hükümeti eleştirerek "Ekonomi de tam bir felakat var. Mutfakta yangın var. 17 tek yılda yöneteceksiniz Türkiye üretecek diyeceksiniz ve milyonlarca işsiz yaratacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir insanın işsizlik nedeniyle kendini yaktığı görülmemiştir. Ama biz de görüldü. Bunlar ise kendi içimizde yaşadıklarımız." dedi.

Asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada ise Kılıçdaroğlu" Peki biz neye söz verdik ne yapıyoruz? Asgari ücret 2 bin 200 dedik. Bunlar rakamlarının yerini değiştirip 2 bin 20 lira yaptılar. 2020 yılı için ise 2 bin 500 lira olmadı dedik. CHP’li belediyelerimizde 2 bin 500 lira yapacağız. Sözünün eri olan biziz" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN HAKAN FİDAN'A TEPKİ: DERHAL BELÇİKA'YA GİDİN MANSUR YAVAŞ'TAN HAKAN FİDAN'A TEPKİ: DERHAL BELÇİKA'YA GİDİN