CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılış Töreni'nde konuştu. 

"Saray'a giden CHP'li" iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar kurulduğunu söyleyerek "Erdoğan geldi İzmir'e bir sürü laflar etti. Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun diyor bana. Sen ister Cumhurbaşkanlığı'nı koy, ister koyma, seninle her yerde, her ortamda tartışmaya hazırım. Bize kumpas kurmaya çalışıyorlar, buna asla izin vermeyeceğiz. Erdoğan'a buradan bir daha çağrı yapıyorum. Olur da benim dediğim televizyona gelmezsin, bağımsız televizyonlara gelmezsin, ben senin istediğin televizyona gelmeye hazırım. Gelmeyen namerttir." sözlerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu "Bu sürecin olumsuz olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Kim sandalye atarsa, yumruk atarsa yakasından yakalayın dışarı atın. O kişi CHP'li değil Saray'ın adamıdır." diye konuştu.

Ayrıca "Ben senin bildiğin adamlardan değilim" diyen Kılıçdaroğlu "Ben alnı temiz, insanı seven, insanlar arasında ayrım yapmayan biriyim. Benim çoluk çocuğum gidip de Amerikalarda büyük binalar almaz. Çünkü biz dürüstüz. Belli çevreler, Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini destekliyorlar. Havuz medyası... Siz zaten itibarsız yayın organısınız. Sizler halkı köreltmek için yayın yapıyorsunuz. Milletin anası ağladı. Çocuklar yatağa aç giriyor. " ifadesinde bulundu.

MANSUR YAVAŞ'TAN HAKAN FİDAN'A TEPKİ: DERHAL BELÇİKA'YA GİDİN MANSUR YAVAŞ'TAN HAKAN FİDAN'A TEPKİ: DERHAL BELÇİKA'YA GİDİN