Kılıçdaroğlu, "Teröre karşı hep birlikte durduk durmak zorundayız terörü bir insanlık suçu olarak gördüm kimin veya kimler tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin lanetledik. Ankara Katliamı yüreğimizde derin bir yara olarak duruyor. 102 yurttaşımız hayatını kaybetti. Bunların içinde 9 yaşında Veysel de vardı. Terörün bu kadar acımasız olduğunu biliyoruz. O sebepler her birimizin tek tek veya kitleler halinde teröre karşı çıkması lazım" ifadeleriyle başladı.


Kılıçdaroğlu, sözlerine "Aynı zamanda adalet istiyoruz ülkemizde. Adaleti 83 milyon adına istiyorum. Masum insanların hapishanelerde kin ve intikam duygusuyla tutulmasını istemiyorum. Yazıktır günahtır. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, askeri öğrenciler, adaleti arayan avukatlar neden hapiste? Türkiye'nin bir yol temizliğine ihtiyacı var. Adaleti getireceğiz" şeklinde devam etti.


Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:


"Teröre karşı hep birlikte durduk durmak zorundayız terörü bir insanlık suçu olarak gördüm kimin veya kimler tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin lanetledik. Ankara Katliamı yüreğimizde derin bir yara olarak duruyor. 102 yurttaşımız hayatını kaybetti. Bunların içinde 9 yaşında Veysel de vardı. Terörün bu kadar acımasız olduğunu biliyoruz. O sebepler her birimizin tek tek veya kitleler halinde teröre karşı çıkması lazım. Aynı zamanda adalet istiyoruz ülkemizde. Adaleti 83 milyon adına istiyorum. Masum insanların hapishanelerde kin ve intikam duygusuyla tutulmasını istemiyorum. Yazıktır günahtır. Osman Kava, Selahattin Demirtaş, askeri öğrenciler, adaleti arayan avukatlar neden hapiste? Türkiye'nin bir yol temizliğine ihtiyacı var. Adaleti getireceğiz."
 

CHP'YE GEÇEN BELEDİYE O GAZETE ABONELİKLERİNİ İPTAL ETTİ CHP'YE GEÇEN BELEDİYE O GAZETE ABONELİKLERİNİ İPTAL ETTİ

Kaynak: T24