CHP BODRUM ADAYI SEÇİMDE KİMİN KAYBEDECEĞİNİ İLAN ETTİ CHP BODRUM ADAYI SEÇİMDE KİMİN KAYBEDECEĞİNİ İLAN ETTİ

Ülke siyasetinde MHP ve CHP arasında süren polemik ve karşılıklı sert açıklamalar devam ediyor. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına karşı yaptığı basın açıklamasına MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz'dan cevap geldi. Korkmaz yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında, CHP'nin HDP ile ittifakının açık hale geldiğini belitti. HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu ifade eden Korkmaz, CHP'nin buna rağmen HDP ile ilişkisini sürdürmekte ısrar ettiğini belirtti. CHP'nin bu tutumunun, Atatürk'e gönül vermiş vatandaşlar tarafından asla onaylanmayacağını söyleyen Mehmet Korkmaz, CHP'nin HDP ile olan ilişkisinin MHP'nin meselesi olduğunu vurguladı.

"CHP MUĞLA İL BAŞKANI OLDUKÇA KOMİK BİR DURUMA DÜŞMÜŞTÜR"

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz yaptığı basın açıklamasında; "CHP Muğla İl Başkanı haddini aşan iddialarla oldukça komik bir duruma düşmüştür. MHP’nin milliyetçiliğini sorgulamak kendisinin haddi değildir. Öncelikle açıklaması ve suçlaması gereken adres Atatürk’ün partisini HDP ile kirli bir ittifaka sokan CHP Genel Başkanı ve yönetimidir. CHP uzun zamandır milliyetçiliği ayaklar altına alarak çiğnemekte ve şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’e gönül vermiş, bu partinin duyarlı kesimlerini de asla onaylamayacakları PKK uzantısı bir partiyle işbirliğine sürükleyerek incitmektedir.

"CHP, HDP İLE KİRLİ İŞ BİRLİĞİNİN HESABINI VERMELİDİR"

Bu açıklamalar; adres şaşırtmak, suç bastırmak, HDP ile artık açık hale gelen işbirliğini gizlemeye yönelik beyhude çırpınışlardır. Gerçek ise apaçık ortadadır. CHP önce HDP ile kirli iş birliğinin hesabını vermelidir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli yaptığı açıklamayla CHP’nin, PKK’nın siyasi yürütme organı olan HDP’yle ilişkisini sürdürme ısrarının altını çizmiştir. CHP oyları korumak için HDP’yi desteklerken PKK’nın bitirilmesini engellemektedir. Elbette bu mesele MHP’nin meselesi olacaktır. CHP’nin açıklamaktan nedense(!) çekindiği ortağı HDP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen mi vardır!

"CHP, TÜRKİYE DÜŞMANLARI İLE DİRSEK TEMASINDAN KAÇINMALIDIR"

Bugün annelerin Diyarbakır’daki başkaldırısına nedense CHP’den bir tek destek sesi çıkmamıştır. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının geçici olarak görevden alınan HDP’li belediye başkanlarını ziyaret ederken annelerin yanına bile uğramaması manidardır. CHP Türkiye’yi tehlikeli sulara sürüklemekten çekinmeli, Türkiye düşmanları ile dirsek temasından kaçınmalıdır. Şurası da unutulmasın milliyetçi Hareket Partisi siyasete yön veren damgasını vurmuş gücünü Türk milletinden alan partidir" ifadelerini kullandı.