İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Muğla programı Milas'ta esnaf ziyareti ile başladı. Program sırasında küçük bir arbede yaşandığı öğrenilirken, Akşener ardından Yatağan'da halka seslendi. Daha sonra Meral Akşener Menteşe'de Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Önemli bir mücadele dönemi geçiriyorsunuz. En kısa sürede inşallah seçim olur, millet iradesini gösterir. Sizlerin mücadelesi halkın ve bizlerin umudunu yeşertiyor. Ülkemizi hep birlikte eski raylarına oturtacağız" dedi.

"ŞUAN YAPILAN İHALELERİN PARALARINI İKTİDAR OLUNCA ÖDEMEYECEĞİZ"

Belediye önünde açıklamalarda bulunan Akşener, "Sayın Erdoğan gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını anlamış. Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Partim adıma söyleyeyim. Yerli, yabancı tüm şirketlere sesleniyorum. Kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız. Şuan yapılan ihalelerin paralarını ödemeyeceğiz. Şimdiden bilin" dedi.

"TATİL YÖRELERİNDEKİ YANGINLAR AKILLI YANGINLAR"

Akşener, "Muğla'da deniz kenarında meydana gelen orman yangınlarına yönelik ise, "Ben bir arkadaşımdan duydum. Çok hoşuma gitti. Akıllı yangınlar diye bir kavram var. Muhtemelen Muğla'dan çıkmıştır. Muğlalı kardeşlerimizden ortaya çıkmıştır. Akıllı yangınlar, tatil yörelerinde, sahil kesimlerinde çok sık başımıza gelen, söndürülmesinde genellikle sorunlar olan ve yeteri miktarda yandıktan sonra söndürülen yangınlar bunlar. Bunların peşinde olacağız. Bir şehidimiz var. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN DAĞINA, TAŞINA, KUŞUNA ÇÖKTÜKLERİ ANLAŞILIYOR"

Meral Akşener, "Bu artık Türkiye'nin yönetilemediğini, bu dönem ortaya çıkan ifşalar üzerinden baktığımızda Türkiye'nin dağına, taşına, kuşuna çöküldüğü anlamı taşıyor. Daha vahim bir şey var. Türkiye'de yolsuzluklar, şaibeler zaman zaman olmuştur. Fakat Osmanlı Dönemi'nden beri olmayan birşey vardı. Tapunun delinmesi. Türkiye'de maalesef o da gerçekleşmiştir" ifadelerini kullandı.

Akşener ardından Menteşe'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ İYİ PARTİ'DE ÜST DÜZEY O İSİM İSTİFA ETTİ



Kaynak: Altar Zeyhan