Muğla'nın Bodrum ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığına getirilen Osman Gökmen düzenlenen mini törenle görevine başladı. Törende konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin sözleri ise törene damga vurdu. 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Osman Gökmen getirildi. İlçe başkanlığında düzenlenen törende AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de katıldı.

“FATİH’İN İSTANBUL’U ALDIĞI GİBi…”

Törende konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğunu ve amacın çıtayı daha da yukarılara çekmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu;

“Son seçimlerde Muğla’da üçüncü milletvekilliğini yaklaşık 360 oy ile kaybettik. 3. Milletvekili kazansaydık şimdi durum çok farklı olurdu. Ancak Muğla’daki 7 belediye başkanlığını kazanarak yerel seçimlerde başarı çıtamızı yüzde 50’nin üzerine çıkardık.

Şimdi bu başarıyı daha yukarılara çekmek ve Muğla’yı almak istiyoruz. Ancak Muğla’yı almak için Bodrum’u almak gerekli. Çünkü Bodrum hem ekonomi hem turizm hem de siyaset açısından çok önemli. Fatih’in İstanbul’u aldığı gibi önce Bodrum’u sonra Muğla’yı alacağız, Osman kardeşim ve kuracağı ekip, ilçedeki arkadaşlarımız bunu başaracak güçte, buna inanıyoruz.”

İYİ PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN HABER48'E TEHDİT İYİ PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN HABER48'E TEHDİT