AK PARTİLİ VEKİLİN ISTAKOZ PAYLAŞIMI OLAY OLDU! AÇIKLAMA GELDİ AK PARTİLİ VEKİLİN ISTAKOZ PAYLAŞIMI OLAY OLDU! AÇIKLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na ilişkin 2019 yılında gerçekleştirilen linç girişiminin videolarını izletmesinin sonra başlayan tartışmaya Mustafa Yeneroğlu da katıldı. Yeneroğlu, Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileyen bakanlara 'bizim böyle bir politikamız yok' talimatı verildiğini dile getirdi.


Halk TV'de katıldığı yayında açıklamalar yapan Yeneroğlu, şu ifadelere yer verdi:


"Ben ilk tweeti attıktan sonra birkaç bakan benim tweetimi görmüş onlar da tweet atmış. Bunun üzerine Külliye'den aranıyor bakanlar, deniliyor ki 'Bizim öyle bir politikamız yok, kesinlikle geçmiş olsun dilemeyeceğiz.' O gün o saldırıyı kim tetikledi, kim tahrik etti, kim organize etti bunlar da ayrıca açıklığa kavuşturulması gereken konular. Ben onun öyle hasbelkader geliştiğini de zannetmiyorum. Bu olayın bir şekilde birileri tarafından organize edilip edilmedi konusuyla ilgili kuşkuların ciddi manada araştırılması gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: T24