Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Milleti birleştirecek bir güç lazım. Biz bu vatanın bütün evlatlarını birbirine kardeş yapmaya geliyoruz. Kimseye öfkemiz yok. İktidara dahi öfkemiz yok. Şahsi bir kin hesap peşinde değiliz. Şahsi bir menfaat peşinde de değiliz" ifadesini kullandı.


Ahmet Davutoğlu, partisinin il başkanlığı binası açılışı ve ziyaret gerçekleştirmek üzere Sivas'a geldi. Davutoğlu ilk olarak Bankalar Caddesi üzerindeki parti binası açılışına katıldı. Partililerle konuşan Davutoğlu, ülkede yoksulluğun olduğunu aktararak, dünyada en yüksek faiz oranlarının Türkiye'de olduğunu dile getirdi.


İktidara geldiklerinde ötekileştirmeden birleştirici bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini aktaran Davutoğlu, "Biz vatana millete sahip çıkmaya, yetimin hakkını yedirmemeye geliyoruz. Ne yeriz ne de yediririz. Milleti birleştirecek bir güç lazım. Biz bu vatanın bütün evlatlarını birbirine kardeş yapmaya geliyoruz. Kimseye öfkemiz yok. İktidara dahi öfkemiz yok. Şahsi bir kin, hesap peşinde değiliz. Şahsi bir menfaat peşinde de değiliz" dedi.


"KİME KONUŞUYORSUN? 10 KİŞİ VAR!"

ERDOĞAN, TOPLANTI SONRASI NELERİ AÇIKLACAK? ERDOĞAN, TOPLANTI SONRASI NELERİ AÇIKLACAK?


Davutoğlu'nun yoksulluk ile alakalı sözleri üzerine, açılışa katılan gruptan biri, "Fakir para alıyor, yatana para veriyor. Ne yoksulluğu? Sen davanı neden bıraktın? Neden partiyi bıraktın?" şeklinde tepki gösterdi. 
Davutoğlu ise, "Dava, bizim başımızın tacıdır" ifadesini kullandı. Başka bir kişi de "Kime konuşuyorsun 10 kişi var" diye bağırınca gerginlik yaşandı. Söz konusu iki kişi polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Davutoğlu konuşmasından sonra partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: T24