Zeybekoğlu telefonda yaptığı konuşmada, "Evet konu hassastır ve asla kabul edilir bir şey değildir. Biz kimliği ve statüsü ne olursa olsun bunu yapanın her zaman karşısındayız ne koruruz ne savunuruz. Konudan 10 gün sonra bilgim oldu ve derhal konunun takipçisi oldum. Konu mahkemeye taşınmış ve avukatı da il yönetimi tarafından sağlanmıştır" dedi.

"HER İKİ TARAFI DA DİNLEDİK VE GEREĞİNİ YAPTIK"

Zeybekoğlu şu ifadeleri kullandı: "Biz il yönetimi olarak her iki tarafı da dinledik ve hukuki yönden karar verilmesi için gereğini yaptık, kararı mahkeme verecektir. Olay hiç bir şekilde basında yansıtıldığı gibi cereyan etmemiştir. Buradan siyasi çıkar devşirmeye çalışmak ve CHP'ye zarar vermeye çabaları asla kabul edilemez.Bu konular siyaseten birilerinin ağzına sakız olamayacak kadar hassas konulardır. Tekrar ederek söylüyorum, bu konuda karar mercii mahkemedir."

"YARGISIZ İNFAZ BİZİM ADALET ANLAYIŞIMIZLA BAĞDAŞMAZ"

"Peşin hükümlerle itibar cellatlığına soyunmak, telafisi imkansız zararlar doğurabilir. Ben savcı değilim hakim değilim böyle bir konuda üzerime düşen konuyu mahkemeye intikal ettirmekti ve bunu yaptım. Yoksa her iki taraf için mağduriyet oluşturacak her iki taraf için yargısız infaz niteliğinde hak ihlali oluşturacak bir tavır her şeyden önce bizim adalet anlayışımızla bağdaşmaz. Şunun bilinmesini isteriz; taciz ve tecavüzler konusunda gereğinin yapılmasından da asla taviz vermeyiz. Bazıları istiyor diye ne yargısız infaz yaparız ne buna müsaade ederiz. Bu bizim adalet anlayışımız ile bağdaşmaz. Suç kesinleşirse, parti olarak gereken ne ise ziyadesi ile de yaparız, kimsenin kuşkusu olmasın."

Kaynak: Altar Zeyhan

VEKİL OTGÖZ, MUHAMMET KÖKTEN İÇİN OY İSTEDİ VEKİL OTGÖZ, MUHAMMET KÖKTEN İÇİN OY İSTEDİ