Sarı-Lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, seçim öncesi Ali Koç'u çok ağır sözlerle eleştirdi. Fenerbahçe ruhunun kaybedildiğini ifade eden Yıldırım, artık maçlara geleceğini duyurdu. Aziz Yıldırım, basketbol şubesinin yönetimiyle ilgili Ali Koç'u topa tuttu ve branşın idaresine talip olduğunu ilan etti.

Aziz Yıldırım, Başkan Koç'a şu sözlerle seslendi:

"OBRADOVIC'I GETİRECEĞİM"

Benim teklifim şu şimdi. Sayın Ali Koç, basketbol takımının yarın genel kurulda söyle. Ben de orada olacağım. Basketbol takımını, AŞ haline getiriyorum. Ben o AŞ'yi almaya talibim. Yarın da Obradovic'i getiririm.

"HER SENE FİNAL OYNAYACAĞIZ"

Obradovic benim yol arkadaşımdı. Saatlerce sohbet ederdik. Merak etme, bizde para çok. Her sene de Final Four oynayacağız. Basketbol şubesi ne hallere düştü, üzülüyorum.

"BENİ MAÇLARDA GÖRECEKLER"

"Bundan sonra beni görecekler. Maçlara gideceğim. Loca almayacağım, beni görecekler, protokol tribününde oturacağım. Fenerbahçe ruhunu kaybediyoruz. En büyük sorun bu.

"HİÇBİR BAŞKAN BU KULÜBÜ SATAMAZ"

Benim hiçbir zaman böyle kulübü satmak gibi bir düşüncem olmadı. Daha önce yaptığım açıklamada; 'Fenerbahçe Spor Kulübü, hiçbir sermaye grubunun altında olmayacaktır' diye açıklama yapmışım. Hiçbir başkan bu kulübü satamaz, o gün gelir burada oluruz.

"BENİM YÖNETİMDEN İKİ BAŞKAN ÇIKTI"

Ali Koç, kendisine yakışır bir yönetim kurmalı. Hepsi saygın insanlardır ama Fenerbahçe'ye yakışır olmalılar. Benim yönetimimden bir başkan, bir de TFF başkanı çıktı. Bıraksam bu ekipten bir aday daha çıkardı ama izin vermedik.

Aziz Yıldırım, Ali Koç döneminde kulüpte eski dönemde görev yapan isimlerin tekrar bünyeye kazandırılmasını eleştirdi, Volkan Ballı konusunda ise açıkça tehdit etti.

Yıldırım'ın, Volkan Ballı, Ersun Yanal ve Alex konusuyla ilgili kullandığı ifadeler:

"BUNLARI TEMİZLE"

"Gittin Volkan Ballı'yı getirdin. ''Fenerbahçe şike yaptı' diyen Volkan Ballı'yı göndermezsen Ali Koç, ikinizi birden ben gönderirim. 3 Temmuz'a ihanet edenlerin bu kulüpte yeri yok, olamaz! Bunları temizle.

"BEN ONA ALKOLİK DEMİŞİM"

Volkan Ballı... 'Fenerbahçe şike yaptı' diyen bir adam. Ben ona alkolik demişim, o da bunu söylemiş. Ya sen bana zarar ver, neden Fenerbahçe'ye zarar veriyorsun? Bundan sonra peşindeyim, haberin olsun.

"KULÜPÇÜLÜK NEREDE KALDI?"

Kulüpçülük nerede kaldı? Ersun Yanal gelemez dedi. Geldi. Gökhan Cener gelemezdi getirdiler. Bir Alex kaldı. Onu da bekliyorum. Onu da getirirler. Kulüpçülüğü bitirecekler."

MİLAS’IN EFELERİ HEDEFİNE ULAŞTI; BAŞKAN ÇOK DUYGULANDI MİLAS’IN EFELERİ HEDEFİNE ULAŞTI; BAŞKAN ÇOK DUYGULANDI



Kaynak: SonDakika Fotoğraf: cumhuriyet.com.tr