Fenerbahçe Spor Kulübü'nde ve Türk futbolunda bir efsane daha tarih oluyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu yaz sona eren, Fenerbahçe'nin efsanelerinden biri olan milli kaleci Volkan Demirel hakkında merakla beklenen karar verildi. Fenerbahçe ile yeni sezon için yürütülen sözleşme görüşmelerinden bir sonuç çıkmadığı öğrenildi. Milli kaleci Volkan Demirel'in Sarı Lacivertliler'de geçirdiği 17 sezonluk futbol kariyeri sessizce sonlandırılmış oldu. 

37 yaşındaki Volkan Demirel'in Fenerbahçe yönetimiyle yürüttüğü sözleşme görüşmelerinden herhangi bir sonuç çıkmadığı ve bu sebeple yönetimin milli kaleciyle tamamen yolları ayırma kararı verdiği belirtildi. 

Bu gelişmenin ardından Sarı Lacivertliler'in başarılı file bekçisi için resmi internet sitesi aracılığıyla bir veda mesajı yayımlaması bekleniyor.


TWİTTER'DA GÜNDEM VOLKAN DEMİREL

Sosyal medya platformu Twitter'da gündem olan Volkan Demirel, futbolseverler tarafından takım gözetmeksizin yoğun şekilde destek görüyor. Kullanıcılar Demirel'in takımdan bu şekilde gönderilmesini doğru bulmazken, çoğu kullanıcının Fenerbahçe'den yine olaylı bir şekilde gönderilen Alex'i hatırlatması dikkat çekti. 

YA JÜBİLE YAPTIRIP ANTRENÖR OLARAK TUTUN YA DA 1 YIL DAHA SÖZLEŞME YAPIN

Taraftarların Fenerbahçe yönetiminden isteği, Volkan Demirel'e jübile yapılarak takımın antrenör kadrosuna alınması ya da sözleşmesinin oynamasa dahi 1 yıl daha uzaltılması yönünde. Aksi bir karar vermeleri durumunda yönetimi istifaya davet eden taraftarlar taleplerine olumlu bir sonuç alabilecek mi merak konusu.

TFF SEÇİME GİDİYOR TFF SEÇİME GİDİYOR