SÜPER KUPA FİNALİNDE KRİZ: FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ SÜPER KUPA FİNALİNDE KRİZ: FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Muğla'nın Menteşe İlçesinin Süper Amatör Lig ekiplerinden Düğerek Güneşspor, kendi sahasında Yeni Milasspor’a karşı 1-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça, kendi evinde oynamanın avantajıyla başlayan Düğerek Güneşspor, ilk dakikalardan itibaren etkili bir oyun ortaya koydu. İlk dakikadan itibaren etkili oyununu rakip sahaya yığarak birçok pozisyona giren Menteşe temsilcisi aradığı golü ancak 42. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen kontra atakta Düğerek Güneşspor oyuncusu Sinan Gündüz, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve yaptığı düzgün vuruşla takımı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarıda başka gol sesi gelmezken, Düğerek Güneşspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda toparlanan ve karşı ataklara çıkan Yeni Milasspor'un çabaları sonuç vermedi. Her iki takımın da karşılıklı ataklardan sonuç alamadığı maç, Düğerek Güneşspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile son buldu. Tek gollü maç, seyircilere de zevkli bir 90 dakika yaşattı. 

"Dalyanspor'a Karşı Kazanarak Galibiyet Serimizi Devam Ettirmek İstiyoruz"

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Düğerek Güneşspor Kulübü Başkanı Şahin Kırkan, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Yeni Milasspor takımı bu ligde her zaman güçlü takımlar arasındadır. Dostça geçen maçta, kazanarak hanemize 3 puanı yazdırdık, mutluyuz. Sahada mücadele eden her iki takım oyunlarına, teknik ekibimize, taraftarımıza çok teşekkür ederim. Artık bu maç bitti. Şimdi önümüzde zorlu Dalyanspor maçı var. Bu maça iyi hazırlanarak yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” dedi.