Kulüp Başkanı İzzet Durak, II. Başkan Miraç Efe Doğan ve Genel Sekreter Yavuz Topateş Kulüpteki ve Basketbol Süper Ligi’ndeki son durum hakkında Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a bilgi verdiler. Emniyet Müdürü İsmail Ayhan iyi bir spor izleyicisi olmasına rağmen, işlerinin yoğunluğu ve pandemi önlemleri nedeniyle maçlara eskisi kadar sık gidemediğini, fakat basketbol takımındaki gelişmeleri medya aracılığıyla yakından takip ettiğini belirtti.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan özellikle geçen hafta sonu İzmir’de Petkim karşısında alınan galibiyetin önümüzdeki haftalar için ümit verdiğini vurguladı.

SÜPER KUPA FİNALİNDE KRİZ: FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ SÜPER KUPA FİNALİNDE KRİZ: FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Kulüp Başkanı İzzet Durak ise, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un ve Fethiyespor’un aldığı sonuçların tüm ilçeyi yakından ilgilendirdiğini, Fethiye’nin isminin Galatasaray, Beşiktaş, Efes, Fenerbahçe gibi hepsi birbirinden büyük camialarla anılmasının çok önemli olduğunu, Fethiye’nin sporda alacağı başarılı sonuçlara bağlı olarak ilçeye büyük camiaların gelmesinin şehrin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına çok şey kazandıracağını belirtti.

Kulüp Başkanı İzzet Durak ayrıca; özellikle pandemiden dolayı tüm kulüplerde olduğu gibi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da da maddi konularda zaman zaman sıkıntı yaşandığını, ancak bu sorunları elbirliğiyle aşmaya çalıştıklarını, kalan haftalarda da Kulüp ve takım olarak Fethiye’nin adını en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.