BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Fethiyespor, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü (bugün) sahasında konuk ettiği Cizrespor ile 1-1 berabere kalarak öne geçtiği maçta çok kritik 2 puan kaybetmişti. Bugün alınan beraberliğin ardından 6. sıraya gerileyen ve Fethiyespor'da, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Cizrespor maçının ardından görevi bırakma kararı aldığını kulüp yönetimine bildirdi. 

Teknik Direktör Mustafa Ceviz İstifa Etti!

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Cizrespor maçı sonrası kan değişimi olması konusunda fikir beyan eden teknik direktörümüz Sn. Mustafa Ceviz, Yönetim Kurulumuz ile yaptığı görüşmeler sonrası istifa kararı almıştır. Fethiyespor’un ve şahsının yıpratılmaması için bu kararı aldığını belirten Ceviz, Kulüp Başkanımız Sn. Esat Bakırcı’ya ve Yönetim Kuruluna, Teknik Heyette bulunan arkadaşlarına, taraftarlarına ve personellerine teşekkürler ederek ligin geri kalanı için başarı temennilerini iletti. Bu haftaya kadar takımımızın başında bulunan Sn. Mustafa Ceviz hocamıza emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyeri ve yaşantısında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

"Fethiyespor Bir Anda Kendini Ligin Ortasında Bulabilir"

Geride kalan 23 haftada 52 puan toplayarak en yakın rakibine 10 puan fark atan lider Kocaelispor'un ardından, Yükselme Playoffları için kıyasıya mücadele eden takımlardan biri olan Fethiyespor, son 5 haftada aldığı 2 Mağlubiyet 1 Galibiyet ve 2 Beraberlik sonunda 10 puan kaybetti.

Ligdeki takımların puanlarının birbirine çok yakın olması sebebiyle bu haftalarda yaşanacak puan kayıplarının sıralamayı ve ligin kaderini belirleme konusunda çok büyük önemi bulunuyor. Birer maç eksiği bulunan Fethiyespor ve Cizrespor arasında sadece 6 puan fark bulunurken Cizrespor bugün aldığı beraberlik ile 9. sıraya yükseldi.