FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ

Muğla'nın en önemli spor kulüplerinden biri olan Fethiyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

1925 yılında kurulan bölgenin köklü spor kulübü Fethiyespor, 2012-2013 futbol sezonunda PTT 1. Lig'e çıkan ancak 2013-2014 futbol sezonunda tekrar İkinci Lig'e düştü. Hala İkinci Lig'de mücadele eden laciver beyazlılar, tekrar PTT 1. Lig'e çıkmak için çalışmalarına devam ediyor.

SON TRANSFER MERT CAYMAZ 

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte önemli transferlere imza atan Fethiyespor, son olarak Zonguldak Kömürspor’da forma giyen başarılı oyuncu Mert Caymaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha mevkinde görev alan tecrübeli oyuncu, Fethiyespor gibi hedefi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu, iyi bir ekiple istenilen başarıyı tekrar yakalayacaklarını ifade etti.

İÇ TRANSFERDE BİTEN İSİMLER

Laciver beyazlılar teknik ekibin raporu doğrultusunda iç transferde, takımın kanat oyuncusu Metin Sevinç ile 2 yıllık yeni kontrat imzalandı. Kulübün altyapısından yetişen ve yeni sezonda büyük beklenti içerisinde bulunulan, Enes Dada, Anıl Arıcıoğlu ve kaleci Halil Kaşlı ile 3 yıllık yeni kontrat imzalandı.

DIŞ TRANSFERDE KİMLER GELDİ

PTT 1. Lig hedefini sürdüren Fethiyespor, dış transferde; Sivas Bld.Spor’da forma giyen tecrübeli kaleci Serkan Demirol ile 2 yıllık, Almanya’da Ederbergland takımında forma giyen kanat oyuncusu Cihan Çayan Duman ile 3 yıllık, Sultanbeyli Bld. Spor’da forma giyen kanat oyuncusu Anıl Gir ile 2 yıllık, Kozan Bld. Spor’da forma giyen sağ bek İbrahim Ethem Sevinç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

KAPTAN YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Fethiyespor'un sürpriz bir karara imza atarak, 2012/13 futbol sezonunun şampiyon kadrosunda yer alan ve kaptanlık pazubandını takan başarılı stoper Sabri Turgut ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak Etimesgut Bld.Spor’da forma giyen Turgut, 2019-2020 futbol sezonunda, Fethiyespor'daki 6. yılını yaşayacak.

Yeniden eve döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, transferinde emeği geçen Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu’na teşekkür etti.