FENERBAHÇE'NİN SÜPER KUPA CEZASI BELLİ OLDU FENERBAHÇE'NİN SÜPER KUPA CEZASI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay trafik kazasında hayatını kaybeden, MuayThai Muğla Bölgesi Milli Takım antrenörlerinden Hasan Karlı adına, Muay Thai Antalya İl Temsilciliği tarafından Alanya Atatürk Spor Salonu'nda, Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Erkek-Kadın kategorilerinde Hasan Karlı Muay Thai Kupası düzenlendi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Hasan Karlı Muay Thai Kupası'na, Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünden Ceren Güçlütürk, Toygar Altoğ, Yaren Sıla Kolçak, Cahit Berke Gürol, Erdem Yağız Akyalı, Yasin Durucan, Yaren İpek, Adem Ayten, Münire Batman hem sporcu hem Antrenör olarak Songül Ayten 10 sporcu 1 antrenör olarak katıldı.

576 sporcu, 36 antrenör, 35 Hakem ile yapılan müsabakalarda, sporcular, kurulan 3 ayrı ringde şampiyonluk için mücadele etti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 2 şampiyonluk ve 3 üçüncülük kazanarak güzel bir başarıya imza attı.



"Avrupa Kupası öncesi güzel bir deneyim oldu."

Antrenör Songül Ayten, sporcularının elde ettiği başarılarının çok önemli olduğunu belirterek, “Aslında bizim çocuklarımızın tamamı derece yapabilirdi ancak basit hatalarla kaybettiğimiz maçlar oldu. Yine de 10 ilden ve Antalya genelinden gelen 576 sporcunun katıldığı turnuvaya kazanmamız bizim için çok önemli. Sporcularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Avrupa Kupası öncesi güzel bir deneyim oldu. Hatalarımızı ve eksiklerimizi gördük. Amacımız Avrupa kupasında bayrağımızı dalgalandırabilmek ve Antalya il temsilcisi Mehmet Köktaş, Organizasyonlar başkanı Mehmet Arzık ve Milli takım antrenörümüz Esin Aslan’a böyle bir organizasyon yaptıkları için ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından büyük başarı

Çekişmeli geçen turnuvada Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünden; Toygar Altoğ Alt Genç Erkek kategorisi 54 kiloda 3'üncü, Cahit Berke Gürol Alt Genç Erkek kategorisi 60 kiloda 3'üncü, Adem Ayten Büyük Erkek A Division kategorisi 81 kiloda Şampiyon, Songül Ayten Büyük Kadın kategorisi 57 kiloda Şampiyon, Yaren İpek Yıldız Kadın kategorisi 44 kiloda 3'üncü oldu.