Türkiye Tekvando Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş başkanlığında antrenörler ve şampiyon sporcular, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı 2020 yılı yurtiçi faaliyetleri kapsamında Ankara’da Taha Akgül  Spor Salonunda binlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 12-16 Ocak 2020 Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası, 18-23 Ocak 2020 Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası ve 25-29 Ocak 2020  Tekvando Poomsae Türkiye Şampiyonalarında Muğla Tekvandosu Türkiye dereceleri ile dönerek Milli Takım adına yarışma hakkı kazandı. İlimizi  ve ülkemizi temsil etme hakkı kazanan milli sporcularımız, 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası 7.Turkish Open Turnuvasında Türk Taekwondo Milli Takımı adına yarışacaklar.

İlimizi  ve ülkemizi temsil etme hakkı kazanan milli sporcularımız:

– Büşra Öztürk
(Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü 59 kg Türkiye 2.si Genç Milli Sporcu)

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI

– Serpil Soy (Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü 62 kg Türkiye 7.si Büyük Milli Sporcu)

– Doğa Uzun (Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü Poomsae Türkiye 3.sü Milli Sporcu)

– İbrahim Bayram (Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Poomsae Türkiye 3.sü Milli Sporcu)  



Derece alan Milli Sporcularımızın onore olması ve katılacakları bir üst şampiyonalarda onlara moral ve motivasyon sağlaması adına, Türkiye Tekvando Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş koordinesinde, Milli Antrenörler Halil Özduran ve Sedat Ekemen, milli sporcularımızla birlikte, İl Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında tek tek sporcularla sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Töre, sporcularımızın spora başlama hikâyeleriyle, akademik ve spor başarılarının sırlarına dair bir röportaj videosu çekilmesi, tüm okullarda izletilmesi yönünde talimat vererek Millî Eğitim Bakanlığı’mızın “2023 Vizyon” Projesi içerisinde yer almasını istedi. Milli sporcularımızla gurur duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Milli Takım adına katılacakları "Uluslararası 7. Turkish Open" turnuvalarında başarı dileklerinde bulundu ve onlara anı hediyeleri taktim etti.