FENERBAHÇE'DEN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI! LİGDEN ÇEKİLME AYRINTISI FENERBAHÇE'DEN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI! LİGDEN ÇEKİLME AYRINTISI

Menteşe Karya Basketbol Takımı, Pazar günü Muğla Atatürk Spor Salonu'nda Saat 17.00'da, Marmaris Belediyesi ile oynayacağı Büyük Erkekler Final karşılaşmasına hazırlanıyor. Baş Antrenör Kaan Salman yönetiminde çalışmalarını sürdüren Karya Basketbol Takımı Muğla'da 'Basketbol Ateşini' bu maçı kazanarak yeniden alevlendirmeyi hedefliyor.

Amaçlarının Muğla'nın yeniden Bölgesel Lig'de bir basketbol takımı olması olduğunu belirten Baş Antrenör Kaan Salman, "Bunun da ilk yolu Pazar günü oynayacağımız Marmaris Belediyesi karşılaşmasından geçiyor. Bu maçı kazanarak, Bölgesel Lig'de yolumuza devam etmek istiyoruz. Genç çalışkan koşan bir takımımız var. Bu çocuklar desteği hak ediyor. 7'den 77'ye tüm Muğlalıları tüm Menteşelileri bu maçta, çocuklarına destek olmaya, Pazar günü saat 17:00 da Muğla Atatürk Spor Salonuna davet ediyoruz" dedi.

Hafta sonları yeniden Menteşelilere bir basketbol aktivitesi sunmak, Muğla'da 'Basketbol Ateşini' yeniden alevlendirmek için yola çıktıklarını belirten Salman, "Bu konuda, hem Menteşe Kaymakamlığımızın, hem Menteşe Belediyemizin bize destek olması en büyük arzumuz inşallah yeniden basketbol dolu güzel günler yaşayacağız" dedi.