Ortaca Belediye spor Akşehirspor mücadelesi 01.03.2020 Pazar günü saat 14.00’de Ortaca Ahmet Ateş Stadın’da oynandı. Karşılaşma öncesi Ortaca Belediyespor futbolcuları İdlib’de yaşanan acı olaylar için pankart açtı. Ardından futbolcular ve taraftarlar hep birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ortaca Belediye Kulüp Başkanı İsmail Milat taraftara tek tek şanlı Türk Bayrağı dağıttı. Taraftarlar müsabakaya yoğun ilgi gösterdi ve hep birlikte bayrak salladılar. Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Orataca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, Ortaca İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Evren Ekmekçi, Ortaca İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Başkan, Ortaca Belediyespor Başkanı İsmail Milat ve diğer protokol üyeleri müsabakayı birlikte izleyerek Ortaca Belediyespor'a destek oldular.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, ligin 20. hafta karşılaşmalarında kendi evinde ağırladığı Akşehirspor ile golsüz berabere kaldı. Zirve mücadelesi veren ilçe temsilcimiz aldığı beraberlik ile zirvenin 7 puan gerisine düştü. 42 puanla lider konumda bulunan Kestelspor'u takibini sürdüren Ortaca Belediyespor, geçtiğimiz hafta aldığı yenilginin ardından Akşehirspor beraberliğiyle son iki haftada 5 puan kaybederek ligdeki iddiasını zora soktu.



Dalyan Spor Sahadan Galibiyet ile Ayrıldı

Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele eden Dalyanspor ise haftayı tek golle aldığı 3 puan ile kapattı. Dalaman Şehir Stadyumu'nda oynanan Dalaman Belediye Gençlikspor - Dalyan Spor mücadelesinden galibiyetle ayrılan Dalyanspor, lider Gümüşlükspor'un 3 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Ligde oynanan maçlarda iki maç fazlası bulunan Dalyanspor, son 5 haftada aldığı 1 beraberlik ve 4 galibiyet ile hem galibiyet hem de yenilmezlik serisini sürdürerek yükselişini devam ettirdi.

FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ