SÜPER KUPA'NIN OYNANACAĞI TARİH BELLİ OLDU SÜPER KUPA'NIN OYNANACAĞI TARİH BELLİ OLDU



Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ve önümüzdeki hafta kendi ligindeki ilk resmi maçına çıkacak olan Ortaca Belediyespor, Kınıkspor ile hazırlık maçı oynadı.

Hazırlık maçı öncesi Haber48 mikrofonlarına konuşan Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Işık (34), "Yeni sezon öncesi son hazırlık maçımıza çıkıyoruz. Önümüzdeki hafta, geçen yılın şampiyonu Bucak Oğuzhanspor ile ilk lig maçımıza çıkacağız. Yeni bir takımız ve yeni bir takım olmanının avantajlarını da dezavantajlarını da var. Yavaş yavaş uyum sürecini atlattık. Önümüzdeki süreçte halkımızın izlemekten zevk alacağı bir takım yaratmak istiyoruz. Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun" dedi.

ÖNCELİĞİMİZ GÜZEL FUTBOL

Serdar Işık, yeni sezonda ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini belirtti. Önceliklerinin seyir zevki yüksek bir futbol oynamak olduğunu söyledi. Ortaca halkının desteğini bekleyen Işık, sezon öncesi hazırlık maçından galibiyetle ayrılarak yeni sezona 3 puanla başlamak istediklerini ifade etti.

KINIKSPOR'UN ORTACALI TEKNİK DİREKTÖRÜ

Kınıkspor'un, doğma büyüme Ortacalı olan Teknik Direktörü Hasan Aydın, "Kulüp yönetimiyle birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefimiz var. Dışarıdan 15-16 transfer yaptık ve yeni bir takımız. Açıkcası buraya da hazırlıksız geldik, 10 günlük bir hazırlık sürecimiz oldu. Ortaca'nın açılış maçı öncesi buraya geldik, kendilerine başarılar diliyorum. Bizim amacımız seyirciyi tribüne çekebilmek için, seyir zevki yüksek ve saygılı, seviyeli, fairplay çerçevesinde bir oyun sergilemek" dedi.

ORTACA'DA SİYASİ BİR DEĞİŞİM OLSA DA SPORDA SİYASET YOK, VATANDAŞLARIMIZI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Milat, Ortaca'da siyasi bir değişim olduğunu ancak sporda siyasetin olmadığını vurgulayarak tüm Ortaca halkını tribüne ve kulübe destek vermeye davet etti. Kendilerini eleştirmek için bekleyenlerin olduğunu ifade eden Milat, muhalif tutum sergileyenleri de tribüne davet etti. Başkan İsmail Milat, önceliğin hep birlikte bir bütün olarak Ortaca Belediyespor'u şampiyon yapmak olduğunu belirtti.