Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı sporcusu Lara Su Koçak, Samsun'da düzenlenen 2020 Minikler Türkiye Şampiyonasında 13-14 yaş kategorisinde altın madalya kazandı. Koçak, ödül töreninde Suriye'nin İdlib şehrinde şehit olan kahraman Mehmetçikler için asker selamı verdi.

Samsun'da 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında, 2020 Minikler Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Salon Okçuluk Tesisleri'ndeki şampiyonaya 108 kulüpten 1008 sporcu katıldı. Muğla'nın Yatağan ilçesinin kırsal Bencik Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı, şampiyonaya 11-12 yaş kızlar kategorisinde Ecesu Demircan ve Gizem Sağlık, 11-12 yaş erkek kategorisinde Ahmet Emir Çakmak ve 13-14 yaş kategorisinde Lara Su Koçak ile katıldı.

Kıyasıya geçen mücadelelerin sonucunda, Lara Su Koçak altın madalya, Ecesu Demircan gümüş madalya ve Gizem Sağlık bronz madalya kazandı.

Altın madalyasını almak için kürsüye çıkan Koçak, Suriye'in İdlib şehrinde, rejim güçlerinin hava saldırısında şehit düşen kahraman Mehmetçikler için asker selamı verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı, bu madalyalarla birlikte madalya sayısını 176'ya çıkardı.

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI