BODRUM'UN GURURU AYSU TÜRKOĞLU COOK BOĞAZI'NI 7 SAATTE GEÇTİ BODRUM'UN GURURU AYSU TÜRKOĞLU COOK BOĞAZI'NI 7 SAATTE GEÇTİ

Tottenham'ın deneyimli kalecisi Lloris, Brighton maçının 3. dakikasısında kaleye gelen topu çıkartmak isterken yere dengesiz düşerek kolunu kırdı. Acı içinde yerde kalan kaleci oksijen tüpüyle hava verildi. Fransız kalecisinin uzun süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

ŞANSSIZLIK PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Alman ekibi Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi'nde sahasında karşılaşan ve tarihin en ağır yenilgilerinden biri olan 7-2 lik skorla rakibine mağlup olan İngiliz ekibi Tottenham'da kara bulutlar dağılmıyor. Premier League'de bugün Brighton deplasmanına çıkan Tottenham, henüz 3. dakikada 1-0 geri düştü. Fransa Milli Takımı'nın da birinci kalecisi olan Tottenham kalecisi Hugo Lloris kalesine gelen topu kontrol edemezken; topu bir anda ağlarında gördü. Fransız kaleci hem golde hata yaptı hem de düşerken kolunu kırdı.



OKSİJEN TÜPÜYLE HAVA VERİLDİ

Bir süre yerde yatan Fransız oyuncuya oksijenli tüple hava verildi. Sedyeye alınan başarılı file bekçisi daha sonra tedavi için hastaneye götürüldü. İngiliz basını Lloris'in bu sezonu kapatabileceğini yazdı. Lloris'in sakatığıyla Fransa Milli Takımı as kalecisinden yoksun kalacak. Lloris, Euro 2020 Elemelerinde İzlanda ve Türkiye maçlarında takımındaki yerini alamayacak.