Muğla Süper Amatör Lig'de zor bir sezon geçiren Yeni Milasspor, deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından olan Seydikemer Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 6 haftalık mağlubiyet serisine son verdi.

Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele eden Milas temsilcisi Yeni Milasspor, dün deplasmanda grupta ikinci sırada yer alan Seydikemer Belediyespor ile karşılaştı. Yiğit Yüksel'in mücadelenin ilk devresinde attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçen Yeni Milasspor, maçın geri kalan kısmında başka gol sesi çıkmayınca sahadan çok kritik 3 puanla ayrıldı. Kendi evinde aldığı yenilgi ile 32 puanda kalan Seydikemer Belediyespor, 3. sıraya geriledi. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Düğerek Güneşspor ve Gümüşlükspor'un haftayı galibiyetle bitirmeleri ise lider Gümüşlükspor ile 8 puan, Düğerek Güneşspor ile 1 puan fark oluşmasına neden oldu.

Düşme Hattıyla Burun Buruna

Kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Milas temsilcisi, lige Mehmet Kabak yönetiminde başlamış ancak alınan kötü sonuçlardan dolayı Kabak ile yolları ayırarak Birol Erten'i takımın başına getirmişti. Ligde 7 hafta önce beraberlik, son 6 haftadır da yenilgi alan Yeni Milasspor bu sonuçlar neticesinde geçtiğimiz günlerde Birol Ertenn ile de yolları ayırmıştı.

Kötü gidişe deplasmanda alınan 3 puanla son veren Yeni Milasspor, bu sonuç ile rahatlasa da, ligde kalması hala pamuk ipliğine bağlı. Ligin dibine demirleyen Yeni Milasspor aldığı çok kritik 3 puan ile düşme hattının hemen üzerinde 9. sıradaki yerini koruyarak puanını 14'e yükseltmiş olsa da, ligden düşmeme mücadelesi veren Menteşe Yerküpespor, 17 haftada topladığı 10 puan ile Yeni Milasspor'u takibini sürdürüyor. İki takım arasında puan farkı her ne kadar 4 puana çıkmış gibi görünse de Menteşe Yerkürespor'un 1 maç eksiği bulunuyor.

MİLAS’IN EFELERİ HEDEFİNE ULAŞTI; BAŞKAN ÇOK DUYGULANDI MİLAS’IN EFELERİ HEDEFİNE ULAŞTI; BAŞKAN ÇOK DUYGULANDI