Tarikat Yurdunda Görevli, Küçük Çocukları Sıra Dayağına Çekti!
İstanbul'da öğrenci yurdu olduğu iddia edilen bir mekanda yurt görevlisi olduğu öne sürülen bir kişinin, ders verdiği 7 küçük çocuğa şiddet uyguladığı görüntüler paylaşıldı. O anların sosyal medyadan yayınlanmasıyla tepkiler çığ gibi büyüdü.
İstanbul'da bir öğrenci yurdunda yaşandığı iddia edilen olayda, bir görevli tarafından masanın etrafına oturan 7 küçük çocuğa şiddet uygulandı.
O ANLAR KAMERADA
Söz konusu olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, o anlar büyük tepki çekti.
SIRASIYLA ŞİDDET UYGULADI
Görüntülerde bir kişinin ders verdiği öğrencilerin kafasına sırasıyla vurarak şiddet uyguladığı görülüyor.
GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından İstanbul Valiliği, yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Kaynak: SonDakika
Bakmadan Geçme





